خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست پارلمان برای اصلاح قانون انتخابات/ ضرب‌الاجل عشایر و موکب‌ها به رسانه هتاک برای عذرخواهی

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 15 شهریور 1399 - 13:28
منابع عراقی از نشست پارلمان با هدف بررسی اصلاح قانون انتخابات و قانون دادگاه فدرال خبر دادند.
عراق،شبكه،اصلاح،خميس،مرجعيت،عذرخواهي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری المعلومه، حسین العقابی، عضو کمیسیون حقوقی پارلمان عراق، در سخنانی اعلام کرد که جلسه امروز عراق به منظور اصلاح قانون انتخابات پارلمانی و قانون دادگاه فدرال تشکیل می شود.
وی در عین حال تاکید کرد که در خصوص اصلاح قوانینی که مربوط به روند سیاسی کشور است، لازم است که جلسات پارلمان به حد نصاب مورد نظر برسد و عدم تشکیل جلسه برای اصلاح موضوعات مورد بحث به معطل ماندن اصلاحات سیاسی منجر خواهد شد.
اولتیماتوم عشایر و مواکب عراقی به رسانه هتاک
بر اساس آنچه در شبکه هاى اجتماعى عراق منتشر شده،‌جوانان عشایر و هیئت‌های حسینی عراق 24 ساعت به شبکه UTV و "خمیس الخنجر" صاحب امتیاز این شبکه مهلت دادند تا عذرخواهی رسمی خود بابت بی‌احترامی به مقام مرجعیت عالی عراق و شعایر دینی را اعلام کنند.
در صورت عدم عذرخواهی UTV و خمیس الخنجر، معترضان در مقابل دفتر این شبکه به تظاهرات و برگزاری مجلس عزای حسینی خواهند پرداخت.
شبکه UTV در برنامه‌ای به مقام مرجعیت عالی عراق و شعائر دینی بی‌احترامی کرده بود.
انتهای پیام/