خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا در سواحل دریای خزر و اردبیل

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 15 شهریور 1399 - 13:27
دمای هوا در سواحل دریای خزر و اردبیل تا روز دوشنبه بین ۳ تا ۵ درجه افزایش خواهد داشت، اما دمای هوا از بعد از ظهر دوشنبه تا چهارشنبه در این مناطق بین ۴ تا ۶ درجه کاهش می یابد.
شرق،روز،وزش،ابر،ارتفاعات

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آخرین پیش بینی نقشه‌های آینده نگر هواشناسی در برخی مناطق سواحل شرقی دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق رخ می‌دهد و در زاگرس مرکزی طی بعد ازظهر رشد ابر و در برخی نقاط بارش پراکنده دور از انتظار نیست.
فردا در ارتفاعات البرز و زاگرس طی بعد از ظهر رشد ابر و بارش پراکنده خواهیم داشت، طی روزهای دوشنبه و سه شنبه در ارتفاعات البرز مرکزی طی بعد ازظهر رشد ابر و وزش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
روز چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام برقرار خواهد بود و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل پدیده غالب وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک خواهد بود.
دمای هوا در سواحل دریای خزر و اردبیل تا روز دوشنبه بین ۳ تا ۵ درجه افزایش خواهد داشت.
از بعد از ظهر دوشنبه تا چهارشنبه بین ۴ تا ۶ درجه کاهش می‌یابد.
همچنین ۳ تا ۵ روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل پدیده غالب وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک خواهد بود.