موانع توسعه علمی شرکت های دانش بنیان آذربایجان غربی رفع شود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر بیش از ۵۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند.

ایسنا/آذربایجان غربی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر بیش از ۵۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند.
سورنا ستاری صبح امروز ۱۵ شهریور با سفر به آذربایجان غربی در حاشیه افتتاح ساختمان چند مستاجره پارک علم وفناوری و نمایشگاه توانمندی های آذربایجان غربی گفت: اتفاقات خوبی در حوزه شرکت های دانش بنیان افتاده و در حال حاضر ۵۳۰۰ شرکت در کشور با درآمد های خوبی در حال فعالیت هستند.
ستاری یاد آور شد: در حال حاضر در تابلو ارزش گذاری بورس ۴۱شرکت با ۲۸۰هزار میلیارد تومان ارزش در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی و ارومیه باتوجه به نزدیکی به ترکیه دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است، تصریح کرد: این استان به دلیل داشتن نیروی انسانی دانشگاهی متخصص و توانمند می تواند مسیری برای توسعه دانش و حتی صادرات باشد.
معاون علمی فناوری رئیس جمهور خاطر نشان کرد: باید محدودیت و موانع رشد وتوسعه علمی شرکت های دانش بنیان آذربایجان غربی رفع شود.
انتهای پیام