خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی ترافیک با آغاز سال تحصیلی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 15 شهریور 1399 - 07:54
معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران از احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی بارترافیکی امروز با آغاز سال تحصیلی خبر داد.
آغاز،تحصيلي،مدارس،روز،معابر

معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران از احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی بارترافیکی امروز با آغاز سال تحصیلی خبر داد.
به گزارش ایسنا،سید مناف هاشمی صبح امروز در جلسه هماهنگی و نظارت بر ترافیک سطح شهر در روز آغاز سال تحصیلی جدید که با حضور شهردار تهران برگزار شد با بیان اینکه هرچند با اعلام دیر هنگام وزارت آموزش و پرورش نسبت به بازگشایی مدارس در روز ۱۵ شهریور شاهد باقی ماندن برخی از اقدامات در اطراف مدارس هستیم، گفت: با این حال در روز گذشته با مسئولان مناطق ۲۲ گانه جلسه هماهنگی برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه پیش بینی ها نشان می دهد که تا هفته آینده احتمالا حضور جدی در سطح معابر در پی بارگشایی معابر نخواهیم داشت، ادامه داد: برنامه های جدی و زیادی برای آغاز سال تحصیلی پیش بینی شده بود که به دلیل آغاز زود هنگام مدارس برخی از این اقدامات باقی مانده که به سرعت پایان خواهیم داد.
انتهای پیام