خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت ۱۰۰۰ ناظر شورای نگهبان در مرحله دوم انتخابات در غرب گلستان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 14 شهریور 1399 - 22:01
رئیس هیأت نظارت بر انتخابات گلستان گفت: بیش از ۱۰۰۰ نفر از عوامل نظارتی، نظارت بر انتخابات مرحله دوم مجلس را در گلستان بر عهده خواهند داشت.
نظارت،انتخابات،گلستان،هيأت،مرحله،استان،غرب،صداوسيماي

ایسنا/گلستان رئیس هیأت نظارت بر انتخابات گلستان گفت: بیش از ۱۰۰۰ نفر از عوامل نظارتی، نظارت بر انتخابات مرحله دوم مجلس را در گلستان بر عهده خواهند داشت.
حمیدرضا بهمنی‌نژاد در جلسه مسئولین هیأت‌های نظارت بر مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نامزدها و هواداران آن‌ها توجه داشته باشند که به دلیل شیوع بیماری کرونا، تبلیغات انتخاباتی صرفاً در فضای مجازی و از طریق صداوسیمای مرکز گلستان مجاز خواهد بود و هرگونه تجمع انتخاباتی در اشکال مختلف خلاف مقررات بوده و پیگرد قانونی خواهد داشت.
وی بیان کرد: برنامه تبلیغاتی دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه غرب استان به‌صورت برابر هرکدام در مجموع به مدت ۱۸۰ دقیقه از صداوسیمای مرکز استان در ایام تبلیغات انتخابات پخش خواهد شد.
رئیس هیأت نظارت بر انتخابات گلستان خاطرنشان کرد: در این مرحله از انتخابات، بیش از هزار نفر از عوامل نظارتی شامل هیأت های نظارت، بازرسان و ناظرین صندوق‌های رأی، نظارت بر انتخابات را بر عهده خواهند داشت.
وی از هیأت‌های اجرایی و فرمانداران شهرستان‌های غرب استان خواست همه تمهیدات لازم جهت رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه مرحله دوم انتخابات را به دقت اجرا و نظارت کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی هیأت نظارت بر انتخابات گلستان، بهمنی‌نژاد تأکید کرد: مردم شریف حوزه انتخابیه غرب استان می‌توانند هرگونه تخلف از قانون، توسط نامزدها و هواداران آنان را از طریق هیأت های نظارت شهرستان‌های کردکوی، بندرگز، بندر ترکمن و گمیشان گزارش کنند و یا با شماره تلفن‌های ۳۲۳۴۰۴۰۲ و ۳۲۲۵۶۱۴۰ دفتر نظارت استان تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام