خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسی در آستانه انتشار بیانیه رسمی/ جنجال خروج از بارسلونا به پایان می‌رسد؟

فارس | ورزشی | جمعه، 14 شهریور 1399 - 15:59
فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا امروز با انتشار بیانیه‌ای به تمام جنجال‌های احتمالی جدایی اش از این تیم پایان می‌دهد.
مسي،بارسلونا،خواهد_داد،بيانيه

به گزارش خبرگزاری فارس، نشریه «مارکا» اسپانیا خبر داد لیونل مسی، کاپیتان بارسلونا امروز در صفحه شخصی خود با انتشار بیانیه‌ای به تمام جنجال‌های هفته گذشته پایان خواهد داد.
مسی از دو هفته گذشته به دنبال جدایی از بارسلونا بود اما باشگاه اسپانیایی مانع از این اتفاق شد و خواهان غرامت 700 میلیون یورویی شد.
پدر مسی دو پیش جلسات متعددی را با بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا برگزار کرد و طبق گزارش‌ها مسی در فصل آینده هم در بارسلونا خواهد ماند.
بیانیه امروز پرونده جنجالی مسی با بارسلونا را خواهد بست.
طبق گزارش‌های رسیده از افراد نزدیک به مسی به نظر می رسد او در این بیانیه از ماندن در فصل آینده در ترکیب آبی-اناری ها خبر خواهد داد.
انتهای پیام/