خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپرست تیم دو و میدانی سپاهان: نفرات شاخص را به خدمت گرفته ایم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 14 شهریور 1399 - 13:47
مشفقی گفت: تیم دو و میدانی سپاهان با جذب ستاره های این رشته ورزشی به دنبال قهرمانی در مسابقات کشوری است.
ميداني،سپاهان،تيم،ماده،ليگ،مشفقي،اميدواريم،باشگاه،كشور،شاهين ...

عزیز الله مشفقی سرپرست تیم دو و میدانی سپاهان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت این تیم در آستانه برگزاری مرحله اول مسابقات لیگ دو و میدانی اظهار کرد: امسال با حمایت مسئولان باشگاه و توجه ویژه‌ای که به این رشته المپیکی دارند، به لطف خدا تیم را از اردیبهشت ماه آماده حضور در رقابت‌های لیگ دو ومیدانی کشور کرده ایم.
مشفقی از برگزاری هفته اول لیگ برتر دو و میدانی در روز‌های شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ شهریور در پیست دو و میدانی مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران خبر داد و گفت: امیدواریم تیم‌های شرکت کننده در این دوره از رقابت‌ها از کیفیت خوبی برخوردار باشند تا ورزشکاران تیم دو و میدانی سپاهان که در بیشتر ماده‌ها از نفرات برتر کشور هستند، رقابت خوب و جذابی را برای علاقه‌مندان به نمایش بگذارند و بتوانیم به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنیم.
مشفقی گفت: رقابت‌های لیگ دو و میدانی در ۳ مرحله و به مدت ۴۰ روز در ورزشگاه آفتاب انقلاب برگزار می شود.
رضا قاسمی کاپیتان تیم در ماده ۱۰۰ متر،کیوان قنبر زاده در ماده پرش ارتفاع، سجاد هاشمی در ماده ۴۰۰ متر، مسلم نیادوست در ماده ۱۵۰۰ متر، رضا مقدم در ماده پرتاب چکش، شاهین مهر دلان در ماده پرتاب وزنه، شاهین مهردلان و سایر قهرمانان نام آشنای کشورمان در لیست تیم سپاهان هستند.
امیدواریم این دوندگان امتیازات زیادی را برای تیم کسب کنند و شاهد رکورد شکنی‌های متعدد از ورزشکاران طلایی پوش سپاهان در این رقابت‌ها باشیم.
مشفقی با اشاره به اینکه باشگاه سپاهان در حمایت از رشته پایه و مادر دو و میدانی رسالت خود را تا به اینجای کار به خوبی انجام داده است، گفت: با حضور و تیمداری سپاهان در لیگ دو و میدانی کشور انگیزه‌های قهرمانان به ویژه جوانان دونده بسیار تقویت شده است و برای ارتقای رکورد‌های خود تلاش زیادی می کنند که این آینده روشنی را برای دو و میدانی اصفهان و ایران رقم خواهد زد.
امیدواریم آکادمی دو و میدانی سپاهان نیز هرچه زودتر کار خود را آغاز کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/