خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت بحرین با عبور هواپیماهای اسرائیلی از حریم هوایی آن به مقصد امارات

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 14 شهریور 1399 - 09:23
دولت بحرین بیانیه‌ای را در خصوص موافقت خود با درخواست دولت امارات جهت اجازه به عبور هواپیماهای اسرائیلی از مبدأ و به مقصد امارات از طریق حریم هوایی بحرین منتشر کرد.
بحرين،امارات،درخواست،هواپيمايي

دولت بحرین بیانیه‌ای را در خصوص موافقت خود با درخواست دولت امارات جهت اجازه به عبور هواپیماهای اسرائیلی از مبدأ و به مقصد امارات از طریق حریم هوایی بحرین منتشر کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین "بنا"، یک منبع مسئول در امور هواپیمایی مدنی در وزارت ارتباطات بحرین تصریح کرد که امور هواپیمایی مدنی با درخواست مطرح شده از سوی هیات کل هواپیمایی امارات موافقت کرده است که بر اساس این درخواست، به عبور پروازهایی که به امارات می‌رود یا آن را ترک می‌کند، اجازه داده می‌شود.
در همین راستا، اولین هواپیمای اسرائیلی که به امارات رفته بود، با استفاده از حریم هوایی بحرین و عربستان، به اراضی اشغالی بازگشت.
پیش از بحرین؛ عربستان سعودی با این درخواست امارات موافقت کرده بود.
انتهای پیام