خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور در ۱۴ شهریور ماه

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 14 شهریور 1399 - 09:11
در این بسته خبری از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور در چهاردهم شهریور ماه سال ۹۹ مطلع شوید.
مسدود،جوي،راهور،رحماني،آزادراه،ناجا

در حال بروزرسانی؛
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خبری می‌توانید آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ چهاردهم شهریور ماه سال ۹۹ مشاهده کنید.
بارش پراکنده باران در محور‌های استان اردبیل (ساعت ۰۸:۵۹)
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور اظهار کرد: تردد در محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت (رفت و برگشت) روان است و محور‌های شمالی فاقد هر گونه مداخلات جوی هستند.
وی افزود: در برخی از محور‌های استان اردبیل بارش پراکنده باران را شاهد هستیم.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: محور‌های شریانی شهداد-نهبندان و خرم آباد-پلدختر مسدود هستند.
سرهنگ رحمانی تصریح کرد: محور قزوین-همدان (کیلومتر ۱۱۰) مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین لاین روبرو به صورت دو طرفه انجام می‌شود.
وی افزود: محور‌های شمشک-دیزین و اولنگ-شاهرود مسدود هستند.
بیشتر بخوانید
در حال تکمیل...