خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲.۳ میلیارد تومان به خرید تجهیزات هنرستان‌های یزد اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | جمعه، 14 شهریور 1399 - 00:13
یزد ـ معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی مدارس استان یزد از اختصاص ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به تجهیز هنرستان‌های استان یزد خبر داد.
تجهيزات،مدارس،رضائيان،تجهيز،خريداري،اعتبارات،آموزشي

به گزارش خبرنگار مهر، رضائیان روز پنجشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه ۱۲ درصد اعتبارات نوسازی مدارس به تجهیز فضاهای آموزشی اختصاص می‌یابد، اظهار داشت: این تجهیزات شامل وسایل آموزشی و کمک آموزشی و وسایل سرمایشی و گرمایشی است.
وی با بیان اینکه تجهیزات مدارس جدید الاحداث نیر خریداری شده است، عنوان کرد: تجهیزات ۱۵ مورد از این مدارس تا اول مهرماه تحویل مدارس خواهد شد.
رضائیان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه، ۵۰ درصد دانش آموزان باید به سمت مدارس فنی و حرفه‌ای بروند، تصریح کرد: این امر مستلزم اختصاص اعتبارات بیشتر برای تجهیز هنرستان‌ها است.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی مدارس استان یزد یادآور شد: اسال ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای هنرستان‌های سطح استان تجهیزات خریداری شد.
وی تاکید کرد: اگر برای تجهیز هر کلاس درس معمولی، ۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است، این هزینه برای کلاس‌های فنی و حرفه‌ای گاه تا چهار برابر است.
رضائیان عنوان کرد: با این اعتبارات گاهی تجهیزات تخصصی به دست دانش آموزان نمی‌رسد اما امیدواریم با توجه به سیاست دولت و برنامه ششم توسعه، شاهد افزایش تخصیص اعتبار در این زمینه باشیم.
وی در مورد خرید تجهیزات آزمایشگاهی و کلاس‌های آنلاین نیز بیان کرد: این تجهیزات بر اساس اعلام نیاز آموزش و پرورش خریداری و در اختیار مدارس گذاشته می‌شود.