خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت راه‌های استان کرمان/ رانندگان زنجیر چرخ را فراموش نکنند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 14:52
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به تشریح وضعیت راه‌های استان کرمان پرداخت.
برف،بارش،كرمان،استان،راهداري،محور،عراقي،اداره

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به تشریح وضعیت راه‌های استان کرمان پرداخت.
"احسان عراقی زاده" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ۲۴ ساعت گذشته بیشتر محورهای استان کرمان درگیر بارش باران و برف هستند.
وی افزود: شدت بارش‌ها در شمال و غرب استان بیشتر است و در شهرستان‌های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر بارش باران و در گردنه دهبکری بارش برف را داریم.
عراقی زاده تصریح کرد: در محور کرمان، باغین، بردسیر سیرجان شاهد بارش برف هستیم و همچنین از روز گذشته در محور کرمان، نگار، بافت، رابر، جیرفت، گردنه قنات سیر، اسکر و کفنوییه بارش برف را داشتیم.
معاون اداره کل راهداری استان کرمان با اشاره به بارش برف شدید روز گذشته در محور سرچشمه به سمت سیرجان بیان کرد: از صبح امروز در گردنه خراسانی در محور چترود _ راور برف روبی داشتیم و این محور درگیر برف شدید است.
وی با اشاره به نمک پاشی و برف روبی در محورهای برفی استان گفت: به علت اینکه هوا گرم‌تر است، ماندگاری برف نیز کمتر است.
عراقی زاده اظهار کرد: به رانندگان توصیه می‌کنیم حتما از زنجیر چرخ استفاده کرده و خودروی آنها سوخت کافی داشته باشد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: ما در این اداره کل با ۴۶۰ نفر پرسنل آمادگی داریم و ۴۳ راهدارخانه ثابت و سایر ما فعال هستند.
وی افزود: ۴۳۰ دستگاه خودرو سنگین و سبک در بارش‌ها درگیر شدند.
عراقی زاده اظهار کرد: در زمان بارش برف مردم برای برف بازی به تونل سیرچ می‌روند که خودروها در مسیر جاده رها می‌کنند.
وی افزود: از مردم درخواست داریم رعایت کرده، خودروها را در جای مناسب پارک کنند و ازدحام خودرو نداشته باشند زیرا رها کردن خودروها، جاده را مسدود کرده و مشکلاتی برای افراد داخل تونل به وجود می‌آورد.
انتهای پیام