خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تگرگ و تندباد در اردبیل و آذربایجان شرقی/ هشدار بالاآمدن آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی

فارس | اقتصادی | پنجشنبه، 13 شهریور 1399 - 14:40
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: بعدازظهر امروز 13 شهریور تا فردا، ‌‌رگبار شدید باران و رعدبرق گاهی با تندباد‌ لحظه‌ای و تگرگ‌ در شمال شرق آذربایجان شرقی و شمال و مرکز اردبیل‌ پیش‌بینی می‌شود.
ارتفاعات،شمال،مركزي،روز،زاگرس،بارش،شهريور،وزش،هواشناسي،باران

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: بعدازظهر امروز 13 شهریور تا فردا، ‌‌رگبار شدید باران و رعدبرق گاهی با تندباد‌ لحظه‌ای و تگرگ‌ در شمال شرق آذربایجان شرقی و شمال و مرکز اردبیل‌ پیش‌بینی می‌شود.
‌صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت کشور اظهار داشت: امروز و فردا در شمال غرب و غرب کشور، سواحل غربی خزر، در ارتفاعات البرز غربی و مرکزی و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش باران رعد و برق و وزش باد شدید در برخی ساعات پیش بینی می شود.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده و امروز پیشینه بارش‌ها در استان‌های اردبیل و شمال آذربایجان شرقی خواهد بود.
وی گفت: بعد از ظهر امروز پنج شنبه 13 شهریور تا فردا، ‌‌رگبار شدید باران و رعدبرق گاهی توام با تندباد‌ لحظه‌ای با احتمال تگرگ‌ در شمال شرق آذربایجان شرقی و بخش‌های شمالی و مرکزی اردبیل‌ پیش‌بینی می‌شود و اثر آن بالا آمدن آب رودخانه ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و آبگرفتگی و برخورد صاعقه است که توصیه می‌شود ‌خودداری از اتراق، تردد و چرای دام در بستر و حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها، اجتناب از صعود به ارتفاعات، بازگشایی آبروها و تعویق برداشت محصولات کشاورزی به بعد از بارندگی، در دستور کار باشد.
ضیائیان افزود: روز شنبه ۱۵ شهریور در برخی مناطق سواحل شمالی کشور، شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پراکنده خواهیم داشت.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار کرد: روز یکشنبه ۱۶ شهریور در شمال غرب، ارتفاعات البرز غربی، ارتفاعات زاگرس جنوبی و ارتفاعات زاگرس مرکزی، بارش پراکنده در بعد از ظهر پیش‌بینی می‌شود.
وی گفت: روز دوشنبه ۱۷ شهریور در سواحل خزر، بارش باران و در ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی افزایش ابر و وزش باد و بارش پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان بیان کرد: در سه روز آینده وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک در شرق کشور به ویژه زابل پیش‌بینی می‌شود.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا در برخی ساعات همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، همچنین روزهای شنبه و یکشنبه آسمان تهران صاف است، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۳۲ و ۲۲ درجه خواهد بود.
وی گفت: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۴۶ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۵ درجه بالای صفر خنک ترین مرکز استان خواهد بود.
انتهای پیام/