خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: در حوزه آب و برق می توانیم خود را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم

ایسنا | برگزیده، سیاسی، اقتصادی | پنجشنبه، 13 شهریور 1399 - 11:57
رییس جمهور گفت: از لحاظ آب و برق می توانیم کشور را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم که همه مردم در شهرها از برق و نود و نه درصد در روستاها از برق استفاده می کنند.
برق،روستا،افتتاح،كشور،سد

رییس جمهور گفت: از لحاظ آب و برق می توانیم کشور را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم که همه مردم در شهرها از برق و نود و نه درصد در روستاها از برق استفاده می کنند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم بهره برداری از طرح های وزارت نیرو با بیان اینکه بسیار خوشحالم که در بیست و دومین هفته از افتتاح طرح‌های ملی کشور، افتتاح های جدید، بزرگ و ملی داشتیم، اظهار کرد: از لحاظ آب و برق می توانیم کشور را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم که همه مردم در شهرها از برق و نود و نه درصد در روستاها از برق استفاده می کنند.
روستاهایی با بیست خانوار، ده خانوار و کمتر از برق استفاده می کنند.
مردم روستا مثل شهر باید از همه نعمت های اساسی استفاده کنند.
آبادانی روستا یعنی مهاجرت معکوس و خدمت به مردم روستا.
وی ادامه داد: هر پنجاه روز قادریم یک سد مخزنی را افتتاح کنیم که این آمار هیجان انگیز است.
هر هفته سی روستا را به آب وصل کنیم.
در زمینه زیرساخت و نیازمندی های حیاتی و سلامت مردم، اقدامات بسیار اساسی در حال انجام است.
از ۱۸۸ سد کشور، ۴۴ سد در این دولت افتتاح شده است.
زیرساخت ها برای حرکت آغاز شده است.
ادامه دارد ...