خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۸۰۰۰ واحد احداث شده در مناطق سیل زده همدان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 13 شهریور 1399 - 11:24
۸۰۰۰ واحد احداث شده از سیل ۹۸ و یکصد هزارمین واحد مسکونی مقاوم سازی و نوسازی شده استان همدان امروز با حضور معاون رئیس جمهور و معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور افتتاح شد.
افتتاح،واحد،همدان،استان،رئيس،جمهور،معاون،مسكوني،بازسازي،آسيب ...

ایسنا/همدان ۸۰۰۰ واحد احداث شده از سیل ۹۸ و یکصد هزارمین واحد مسکونی مقاوم سازی و نوسازی شده استان همدان امروز با حضور معاون رئیس جمهور و معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور افتتاح شد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه شاهد مودت و خدمت در عرصه سازندگی هستیم، گفت: خوشحالیم از اینکه نمادی از وفاق و همدلی دولت و مردم را شاهدیم که خوشبختانه این مودت و همکاری در سطح کشور نیز وجود دارد.
محمدباقر نوبخت در آیین افتتاح یکصد هزارمین واحد مسکونی مقاوم سازی شده و نوسازی شده مسکن روستایی استان همدان در روستای رباط شورین، اظهار کرد: نماد همکاری و وفاق دولت و مردم این شده که عرصه سازندگی را شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در استان همدلی خوبی وجود دارد، بیان کرد: خوشبختانه رابطه بسیار صمیمانه در بین سازمان برنامه بودجه و کمیسیون برنامه وبودجه حاکی از اتصال دو قوه نظام است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با تأکید براینکه همه ما اجزای این نظام هستیم، افزود: امیدواریم با همکاری هم در راستای تحقق اهداف بنیانگذار نظام گام برداریم و آن خدمت صادقانه به مردم است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه باید خوشحال باشیم آیین افتتاح ۸۰۰۰ واحد مسکونی مقاوم سازی و نوسازی شده است، اظهار کرد: دولت موفق شده ۸۰۰۰ واحد مسکونی را بعد از سیل افتتاح کند و این برکات نظام جمهوری اسلامی است.
حمیدرضا حاجی بابایی با بیان اینکه افتتاح این پروژه ها امیدبخش است،افزود: پروژه های عظیم در استان افتتاح می شود که باید مردم را خوشحال و خوش بین کرد.
وی با تأکید بر اینکه در استان همدان پروژه های عظیمی انجام می شود که باید به مردم گفته شود، مطرح کرد: همدان استانی بدون حاشیه‌ای است و به همین علت برنامه ها به خوبی پیش می رود.
استاندار همدان نیز با بیان اینکه حضور معاون رئیس جمهور در کلنگ زنی مسکن محرومین و افتتاح خانه آسیب دیدگان را به فال نیک می گیریم، گفت: امروز ۱۰ هزار واحد در استان افتتاح می شود.
سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه رئیس جمهور تأکید به توجه به مسکن آسیب دیدگان دارد و امروز شاهد این توجه هستیم، گفت: همدان دومین استان به لحاظ بارش بود اما خوب مدیریت شد و هم خسارت بازسازی مساکن آسیب دیده به موقع داده شد.
وی با اشاره به بازسازی و تعمیر ۱۹ هزار واحد آسیب دیده در سیل، بیان کرد: امروز ۱۰ هزار واحد در استان افتتاح می شود که ۱۹ هزار واحد بازسازی و تعمیر شده است.
در ادامه معاون رئیس جمهور از روند ساخت مرکز جامع سرطان بیمارستان بعثت شهر همدان بازدید کرد.
انتهای پیام