خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت پذیرش در اقامتگاه بوم‌گردی نطنز به 300 تخت افزایش یافت

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 13 شهریور 1399 - 11:23
گروه استان‌ها - رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز ضمن اشاره به افتتاح دو اقامتگاه بوم‌گردی این شهرستان گفت: ظرفیت پذیرش در اقامتگاه بوم‌گردی نطنز به 300 تخت افزایش یافت.
نطنز،تاريخي،شهرستان،بادرود،اقامتگاه،طرق،رود،نفر،فرهنگي،توجه، ...

حسین یزدانمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، ضمن اشاره به افزایش ظرفیت اقامتگاه‌ها در شهرستان نطنز اظهار داشت: با افتتاح دو اقامتگاه بوم‌گردی دیگر در طرق رود و بادرود تعداد تخت‌های اقامتی ویژه گردشگران داخلی و خارجی در شهرستان نطنز افزایش قابل توجهی یافت.
یزدانمهر گفت: اقامتگاه بوم‌گردی "سرای معلم" دارای 10 اتاق و پذیرش 40 نفر است که در بافت تاریخی طرق رود واقع شده است و اقامتگاه "عمارت سرای سرهنگ" بادرود با پنج اتاق و ظرقیت پذیرش 25 نفر در حال حاضر با محیطی کاملاً آرام و رعایت موازین بهداشتی پذیرای مهمانان و گردشگران است که از منطقه بازدید به عمل می‌آورند.
وی افزود: خانه‌های بوم‌گردی به علت بومی بودن مکان‌های مناسبی برای معرفی و شناساندن فرهنگ، آداب و رسوم هر منطقه و جذب گردشگر داخلی و خارجی است؛ این اقامتگاه‌های سنتی در ارتقاء وضعیت اقتصادی مردم، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های اجتماعی، رونق تولید و توسعه پایدار در شهرستان نقش به سزایی خواهد داشت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: نظر به اینکه مناطق طرق رود و بادرود در شهرستان نطنز با توجه به موقعیت جغرافیایی کوهستان تا کویر هرکدام از ظرفیت‌های منحصر بفرد و فوق‌العاده برخوردار است، می‌توانند از تمامی این ظرفیت‌ها به طرز شایسته ای در راستای حفظ و توسعه صنعت گردشگری و فراهم کردن محیطی آرام و دلپذیر استفاده بهینه شود.
یزدانمهر گفت: در حال حاضر در شهرهای طرق رود و بادرود توسط بخش‌های خصوصی و تعامل صورت پذیرفته بین شهرداری‌ها و میراث فرهنگی شهرستان نطنز مسیر احیای بافت‌های تاریخی را در پیش گرفته و در این راستا تعدای از خانه‌های قدیمی که قابلیت مرمت و بازسازی را دارند مورد مرمت قرار گرفته‌اند؛ پیشینه بناهای تاریخی معانی و مفاهیم فرهنگی داشته که لازم است در کاربری‌ها نیز به آن‌ها توجه شود.
وی گفت: کارآیی پیشین یک بنای تاریخی و سیمای ظاهریِ آن ترکیبی را ایجاد می‌کرد که به‌خوبی ماهیت آن بنا را نشان می‌داد و بر این اساس اهمیت دارد در اختصاص کاربری جدید به یک بنای تاریخی توجه لازم بشود که متناسب با ماهیت تاریخی آن باشد.
یزدانمهر ابراز امیدواری کرد: با توجه به تعاملی که صورت گرفته در دوران پس از کرونا بتوان در جهت توسعه بوم‌گردی و حفظ و احیای اماکن تاریخی و فرهنگی و همچنین اشتغال جوانان جویای کار و جذب گردشگر داخلی و خارجی گام‌های موثری برداشته شود.
به گزارش تسنیم؛ در شهرستان نطنز طی چند سال اخیر تعداد 13 اقامتگاه بوم گردی با ظرفیت 300 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم زمینه اشتغال تعداد حداقل 35 نفر را فراهم کرده است.
انتهای پیام/804/ ت