خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دواین جانسون به کرونا مبتلا شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 13 شهریور 1399 - 09:32
دواین جانسون بازیگر مطرح هالیوودی اعلام کرد که تست کرونای او و خانواده اش مثبت شده است.
جانسون،ماسك،مثبت،ادامه،كرونا،دواين

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دواین جانسون بازیگر مطرح هالیوودی اعلام کرد تست کرونای او به همراه دو فرزند و همسرش مثبت شده است.
او با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود گفت: میخواهم جزئیات جدیدی از آنچه در هفته‌های اخیر آن را تجربه کرده ایم ارائه دهم.
خبر این است، آزمایش همسر من لارن به همراه دو فرزندم و همینطور خودم برای ابتلا به ویروس کرونا مثبت شده است.
او ادامه داد: باید بگویم که این موضوع یکی از پر چالش‌ترین و سخت‌ترین مسائلی بود که ما به عنوان خانواده باید تحمل می کردیم.
قبلا هم شرایط سخت را تجربه کرده ام، اما مثبت شدن تست کرونا با برداشتن یک خراش یا آسیب دیدگی خیلی بزرگ کاملا متفاوت است.
دواین جانسون در ادامه تایید کرد که حال او و خانواده اش رو به بهبودی است و مراحل درمان را پشت‌سر می گذارند.
جانسون در ادامه دنبال کننده‌های خود را به رعایت نکات بهداشتی و همچنین استفاده از ماسک ترغیب کرد.
او گفت: ماسک استفاده کنید، ما ماه‌ها در قرنطینه بودیم و هر روز از ماسک استفاده می‌کردیم.
انتهای پیام/