خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه ازنخستین موشک لیزری سطح به سطح خود رونمایی کرد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 23:49
وزارت دفاع ترکیه از ساخت یک موشک لیزری سطح به سطح تمام بومی خبر داد.
تركيه،موشك،سطح،ساخت،قرار،كشور،هواپيمابر،ناو،موفق،برد،دفاع

به گزارش گروه بین المل خبرگزاری فارس، رسانه های ترکیه از موفقیت وزارت دفاع این کشور در ساخت نخستین موشک هدایت لیزری سطح به سطح خبر دادند.
به نوشته وبگاه «احوال» وزارت دفاع ترکیه روز چهارشنبه از موفقیت شرکت «راکستان» در ساخت نخستین موشک هدایت لیزری سطح به سطح این کشور خبرداد.
موشک «TRGL-230» قرار است در پهپادهای «تی بی 2» این کشور نصب شوند.
شرکت ترکیه ای سازنده این موشک اعلام کرده که این پروژه بومی از آوریل (اردیبهشت) 2020 شروع شد.
وزارت دفاع ترکیه به دلیل حساسیت موضوع از ذکر جزئیات فنی این موشک خودداری کرده است.
ترکیه در زمینه ساخت پهپاد نیز به موفقیتهایی رسیده و هم اینک 75 فروند پهپاد تی بی2 ساخت ترکیه از سوی ارتش این کشور در شمال عراق و نبرد علیه عناصر «پ ک ک» مورد استفاده قرار میگبرد .
ترکیه چندی قبل نیز از آزمایش موفق موشک برد بلند کروز خود به نام «آتماجا» خبر داد.«اسماعیل دمیر» مدیر بخش صنایع دفاعی ترکیه با اعلام شلیک موفق موشک آتماجا گفت که برد این موشک بیش از 200 کیلومتر بوده و با توجه به آزمایش موفق آن، آماده ورود به بدنه نیروهای مسلح ترکیه است.
به گفته مقامات ترکیه، آتماجا موشکی بسیار دقیق، برد بلند و سطح به سطح است که میتواند اهداف مختلف دریایی از جمله قایق های توپدار، کشتیهای رزمی و ناوچه را هدف قرار دهد.
مقامات مطلع گفته اند که این موشک با ورود به نیروی دریایی ترکیه جایگزین موشک «هارپون» میشود.
پیشتر برخی رسانه‌ها از تلاش‌های ترکیه در ساخت یک ناو هواپیمابر خبر داده بودند.
نشریه آمریکایی «دیلی بیست» در این زمینه نوشت که ترکیه در حال افزایش بنیه نظامی خود است و به همین منظور قصد دارد ناو هواپیمابر چند منظوره بسازد.
ناو هواپیمابر ۲۲۵ متری ترکیه «آناتولی» نام دارد و در سال ۲۰۲۱ عملیاتی می‌شود و قرار است برای حمل جنگنده، بالگردهای هجومی، تانک، نیرو و ترابری لجستیکی در اطراف مدیترانه، اقیانوس هند و اطلس استفاده شود.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/