خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه علمی کاربردی با بخش خصوصی برای ایجاد رشته‌های تخصصی همکاری می‌کند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 21:39
رییس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی گفت: آماده همکاری بخش خصوصی توانمند در استان در صورت تقاضا برای آموزش رشته‌های تخصصی کاربردی برای ایجاد مراکز علمی کاربردی و رشته‌های تخصصی جدید هستیم.
كاربردي،دانشگاه،علمي،رشته،مركز،آموزش،جنوبي،خراسان

ایسنا/خراسان جنوبی رییس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی گفت: آماده همکاری بخش خصوصی توانمند در استان در صورت تقاضا برای آموزش رشته‌های تخصصی کاربردی برای ایجاد مراکز علمی کاربردی و رشته‌های تخصصی جدید هستیم.
ابوالفضل فورگی نژاد، امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در جامعه‌ گرایش به آموزش‌های نظری وجود دارد؛ در حالی که نیاز اشتغال جامعه با آموزش مهارتی محقق می‌شود و بازار کار به رشته‌های عملی نیازمند است و دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: باید آموزش‌ها به سمتی برود که بر مبنای نیاز جامعه باشد؛ اکنون مهارت‌های عام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مهارت‌های خاص در دانشگاه علمی و کاربردی آموزش داده می‌شود.
وی با تاکید بر تمرکز بر روی آموزش موارد خاص که توسط بخش خصوصی مورد نیاز است، اظهار کرد: آموزش‌های این دانشگاه در محیط کار انجام شده و در خراسان جنوبی یک مرکز علمی و کاربردی در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کردیم که در خصوص تخصص‌های مورد نیاز آنجا آموزش ارائه می‌کند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین چهار مرکز شهرداری در استان فعالیت دارند که در حیطه وظایف شهرداری‌ها آموزش ارائه می‌کنند و اگر صنعت بزرگ و بنگاه اقتصادی بزرگی در استان تمایل به آموزش‌های دانشگاه علمی کاربردی داشته باشد آمادگی ارائه این آموزش‌ها وجود دارد.
فورگی نژاد اظهار کرد: ۴۲ رشته کاردانی و ۲۱ رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه علمی و کاربردی خراسان جنوبی ارائه می‌شود و در مجموع ۶۳ رشته در مهرماه ۹۹ پذیرش دانشجو داریم.
وی افزود: در مهر ماه سال جاری هشت مرکز در استان پذیرش دانشجو دارند که پنج مرکز در شهرستان بیرجند و سه مرکز در شهرستان‌های سرایان، اسدیه و بشرویه است.
فورگی نژاد اظهار کرد: رشته HSE یک رشته درخصوص ایمنی است که در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد شده که مورد نیاز آن مجموعه است.
وی یادآور شد: رشته‌های جدید بر مبنای نیاز ایحاد می‌شود و به طور مثال ایجاد رشته گیاهان دارویی در جهاد دانشگاهی با توجه به وجود مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در این نهاد است.
انتهای پیام