سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم تشییع نمادین شهدای واقعه کربلا در کربلای معلی

تسنیم | تصویری | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 21:37
زنان قبیله‌ بنی‌اسد وقتی دیدند پیکر شهدا روی زمین رها شده و کسی نیست آن‌ها را دفن کند، این کار را به جای مردان قبیله‌ خود انجام دهند. شکل نمادین این کار همچنان پس از گذشت سال‌ها به‌عنوان مراسم عزاداری سوم امام یا دسته بنی‌اسد اجرا می‌شود. این مراسم از زمان های قدیم در عراق در روز سیزدهم محرم هر ساله برگزار می شد که در دوره حکومت بعث ممنوع شد و بعد از سقوط صدام در 2003 بار دیگر احیا شده.
مراسم،نمادين،معلي

مراسم تشییع نمادین شهدای واقعه کربلا در کربلای معلی
۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۹
علی النصراوی
زنان قبیله‌ بنی‌اسد وقتی دیدند پیکر شهدا روی زمین رها شده و کسی نیست آن‌ها را دفن کند، این کار را به جای مردان قبیله‌ خود انجام دهند.
شکل نمادین این کار همچنان پس از گذشت سال‌ها به‌عنوان مراسم عزاداری سوم امام یا دسته بنی‌اسد اجرا می‌شود.
این مراسم از زمان های قدیم در عراق در روز سیزدهم محرم هر ساله برگزار می شد که در دوره حکومت بعث ممنوع شد و بعد از سقوط صدام در ۲۰۰۳ بار دیگر احیا شده.