سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت جدید سوریه سوگند خورد/ اظهارات اسد درباره مبارزه با فساد

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 20:33
بشار اسد در راس نشست کابینه جدید بعد از ادای سوگندش گفت، فساد در جامعه به وفور وجود دارد و کم بودن فساد مشخص است.
فساد،سوريه،رئيس،بشار،اسد

بشار اسد در راس نشست کابینه جدید بعد از ادای سوگندش گفت، فساد در جامعه به وفور وجود دارد و کم بودن فساد مشخص است.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه تاکید کرد، آنچه در موضوع مبارزه با فساد انجام شد، بسیار مهم بود، هرچند این مسأله بدان معنا نیست که این اقدامات کافی بوده و هنوز یک راه طولانی در پیش است.
اعضای کابینه جدید به ریاست مهندس حسین عرنوس نخست وزیر این کشور در برابر رئیس جمهوری سوریه سوگند خوردند.
رئیس جمهوری سوریه در جلسه کابینه جدید که به ریاست وی و پس از سوگند اعضای آن برگزار شد، گفت: بدیهی است که دولت و نهادهای سالم دولتی تنها در سایه مدیریت صحیح و درست نهاده شده‌اند.
رئیس جمهور بشار اسد توضیح داد: نهادهای دولتی سوریه با عمل به سیاست‌های ضد فساد خود را ثابت کردند، لذا مبارزه با فساد تنها شعار و صحبت کردن بدون عمل و برای تبلیغات نبود.
رئیس جمهوری سوریه گفت: آنچه در موضوع مبارزه با فساد انجام شد، بسیار مهم بود، هرچند این مسأله بدان معنا نیست که این اقدامات کافی بوده و هنوز یک راه طولانی در پیش است.
انتهای پیام