خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ بیکاری در استان تهران به ۸.۶ دهم درصد رسیده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 20:21
تهران- استاندار تهران گفت: نرخ بیکاری در استان تهران به ۸.۶ دهم درصد رسیده است.
تهران،بيكاري،استان،نرخ،صنعتي،كاهش،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی عصر چهارشنبه در همایش تجلیل از کارآفرینان برتر استان تهران با بیان اینکه نرخ بیکاری استان امسال به ۸.۶ دهم درصد رسیده است اظهار داشت: با وجود شرایط بسیار سخت و پیچیده تحریم‌های ظالمانه و کرونا امسال استان تهران در کاهش نرخ بیکاری موفق عمل کرده است.
محسنی بندپی با بیان اینکه نرخ بیکاری در سال گذشته ۱۰.۱ دهم درصد بوده است گفت: کاهش ۲ درصدی بیکاری استان تهران حاصل تلاش‌ها و زحمات کار آفرینان است، لذا حمایت از آنان همواره در دستور کار بوده و اعلام می‌کنیم که پشتیبانی از تولید و تولید گران با شعار محقق نخواهد شد و باید به طور برنامه ریزی شده و مداوم این حمایت‌های صورت بگیرد.
استاندار تهران با اشاره به اینکه بیکاری، گرانی، آسیب‌های اجتماعی مواردی هستند که نیاز به توجه جدی دارند گفت: برای رفع این معضلات نیازمند کارهای علمی هستیم و نمی‌توانیم بدون برخورد علمی این موارد را کاهش دهیم و در این راستا باید از توانمند سازی به جای دادن یارانه بهره مند شوند که استانداری تهران از سال ۹۷ تاکنون به این موضوع ورود کرده است.
وی از راه اندازی ۶ پست ۶۳۲۰ برای تولید برق شهرک‌های صنعتی استان تهران خبر داد و عنوان داشت: واگذاری زمین شهرک‌های صنعتی شهریار آغاز و برای احداث شهرک صنعتی ملارد نیز زمین اختصاص یافته است.