خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۴ پروژه بهداشتی درمانی در دشتی و تنگستان اجرا شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 16:09
بوشهر - معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طی هفت سال اخیر، ۵۴ پروژه بهداشتی درمانی در دشتی و تنگستان اجرا شده است.
تنگستان،دشتي،توسعه،شهرستان،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج بیژنی ظهر چهارشنبه در نشست با نماینده دشتی و تنگستان گفت: تلاش‌های گسترده‌ای برای توسعه زیرساخت‌های سلامت در نقاط مختلف استان بوشهر از جمله دشتی و تنگستان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ارتقای زیرساخت‌های حوزه سلامت در شهرستان‌های دشتی و تنگستان اضافه کرد: طی هفت سال اخیر، ۵۴ پروژه بهداشتی درمانی در دشتی و تنگستان اجرا شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: امیدواریم تکمیل پروژه‌های در دست احداث و توسعه شهرستان‌های دشتی و تنگستان با پیگیری‌های نماینده محترم تسریع شود.
وی بیان کرد: از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تاکنون در شهرستان دشتی ۳۶ پروژه و در شهرستان تنگستان ۱۸ پروژه اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.
بیژنی بابیان اینکه در حال حاضر برای توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت پروژه‌هایی در دو شهرستان دشتی و تنگستان در دست اجرا هستند، ادامه داد: پروژه‌های موردنیاز در شهرستان تنگستان نیاز به توسعه فضای فیزیکی است که در حال انجام است.
وی افزود: از جمله مهم‌ترین آن توسعه فضای فیزیکی بیمارستان امام حسین (ع) اهرم است و در شهرستان دشتی نیز پروژه احداث بخش اعصاب و روان، ICU و NICU بیمارستان زینبیه (س) خورموج در حال انجام است.