خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان گشایش نماد دومین شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 15:46
بورس تهران زمان گشایش نماد دومین شرکت سرمایه گذاری استانی سهام عدالت با نماد "وسقم" و سرمایه ۵.۲ هزار میلیارد تومانی را اعلام کرد.
شركت،سرمايه،پرتفوي،سهام

به گزارش سرویس بورس مشرق، شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان قم یکشنبه آینده(16 شهریور) برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران به عنوان دومین شرکت سرمایه گذاری استانی با نماد "وسقم" آماده انجام معامله خواهد بود.
سرمایه این شرکت 5.2 هزار میلیارد تومان است و با توجه به ترکیب پرتفوی سهام بورسی، سرمایه جدید ثبت شده بر اساس ارزش پرتفوی یک تیرماه تعیین شده و پیرو افزایش قیمت سهام شرکت های موجود در پرتفوی، ارزش دارایی های آن افزایش یافته است.
لازم است سهامداران فعلی نسبت به تعیین کارگزار ناظر اقدام کنند.