خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهیابی آثار هنرمند لرستانی به جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 14:18
خرم‌آباد- مسئول واحد نمایش حوزه هنری لرستان از راهیابی ۲ اثر از «پژمان شاهوردی» هنرمند برجسته لرستانی به جشنواره سراسری نمایشنامه نویسی «گلدسته‌ها» خبر داد.
مسجد،جشنواره،لرستان،تئاتر،پناهگاه

به گزارش خبرنگار مهر، مینا سپهوند امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران از راهیابی ۲ نمایشنامه از لرستان به جشنواره سراسری نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها خبر داد و گفت: نمایشنامه‌های «مسجد روستای ما» و «پناهگاه» نوشته پژمان شاهوردی آثاری هستند که به این جشنواره راه یافته‌اند.
وی افزود: بر اساس اعلام مرکز هنرهای نمایشی، در انتخاب و معرفی آثار پذیرفته شده این جشنواره نمایشنامه‌های کاربردی، ارزشمند به لحاظ محتوایی و متناسب با اجرا برای تئاتر بچه‌های مسجد مورد توجه بوده است.
مسئول واحد نمایش حوزه هنری لرستان تصریح کرد: نمایشنامه‌های «مسجد روستای ما» و «پناهگاه» در کتاب مجموعه نمایشنامه‌های مسجد چاپ می‌شود.
براساس این گزارش، نمایش «امن ترین جای دنیا» تولید دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری لرستان در سال ٩٨ نیز عنوان برتر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد را به خود اختصاص داد.