بخش صنعت، بیشترین مصرف کننده برق تبریز است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: بیشترین مصرف برق در حوزهی برق تبریز توسط بخش صنعتی با 35 درصد و پس از آن به ترتیب بخشهای خانگی با 34 درصد، عمومی و سایر مصارف هر کدام با 11 درصد، کشاورزی با 7 درصد و روشنایی معابر با دو درصد قرار دارند.

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: بیشترین مصرف برق در حوزهی برق تبریز توسط بخش صنعتی با 35 درصد و پس از آن به ترتیب بخشهای خانگی با 34 درصد، عمومی و سایر مصارف هر کدام با 11 درصد، کشاورزی با 7 درصد و روشنایی معابر با دو درصد قرار دارند.
عادل کاظمی با بیان اینکه بیش از دو میلیون نفر در حوزهی کاری این شرکت زندگی میکنند، گفت: برق تبریز دارای یک میلیون و 12 هزار و 730 مشترک شهری و روستایی است.
وی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق تبریز در گسترهی 4770 کیلومتر مربع در سه شهرستان تبریز، اسکو و آذرشهر و 9 شهر مشغول خدماترسانی بوده و تعداد کل روستاهای برقدار شرکت نیز 144 روستا است.
وی افزود: هماکنون در حوزهی کاری برق تبریز، 6929 دستگاه ترانسفورماتور هوایی و زمینی با ظرفیت 2029 مگاولت آمپر در حال بهرهبرداری بوده و کل خطوط فشار متوسط و ضعیف برق تبریز نیز 9444 کیلومتر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز یادآور شد: 241 فیدر فشار متوسط و 28 پست فوق توزیع با ظرفیت 1820 مگاولت آمپر در امر توزیع نیروی برق در حوزهی شرکت بهکار گرفته شدهاند.
وی گفت: طی سال 98، تعداد 22هزار و 667 مشترک جدید به برق تبریز اضافه شدهاند که حاکی از رشد 29/2 درصدی طی سال گذشته بوده و در هفت سال گذشته نیز میانگین رشد تعداد مشترکین، 75/3 درصد بوده است.
به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تبریز، کاظمی همچنین از متوسط رشد پنج درصدی مصرف مشترکان شهری و روستایی برق تبریز طی هفت سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: طی سال 98، مصرف برق از رشد 49/8 درصدی برخوردار بوده است.
انتهای پیام