خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۴ درصدی نرخ بیکاری در استان گلستان / اشتغالزایی ۲۸ هزار نفری در یک سال گذشته

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 13:36
هاشمی گفت: توجه به ظرفیت‌های استان گلستان با همکاری بنیاد مستضعفان زمینه ایجاد اشتغال ۲۸ هزار نفری در این استان را فراهم کرده است.
استان،گلستان،استاندار،گذشته،مستضعفان،علوي،املاك،سند

استاندار گلستان مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مناف هاشمی استاندار گلستان در همایش واگذاری ۸۰ هزارمین سند املاک علوی با بیان اینکه بیشترین اشتغال در سال ۹۷ در استان گیلان انجام شده است گفت: تعهد ما ایجاد ۲۰ هزار شغل در این استان بود، اما طبق آمار و اسناد رسمی میزان اشتغال به ۲۸ هزار فقره در این استان رسیده است که تمامی آن‌ها به همت بنیاد مستضعفان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه از تمامی ظرفیت‌ها در این استان استفاده شده است، گفت: نرخ بیکاری در این بخش کاهش ۴ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
هاشمی با بیان اینکه در طول ۵ الی ۶ سال گذشته بنیاد مستضعفان خدمات و اقدامات بزرگی در این بخش انجام داده است گفت: ۳۹ هزار و ۵۰۰ سند تا به امروز واگذار کرده که ۵۰ درصد آن مربوط به استان گلستان است، زیرا که استان گلستان در گذشته پایگاه شاه بوده و اراضی بسیاری را تصرف کرده است.
بیشتر بخوانید: همایش اهدای ۸۰ هزاراُمین اسناد املاک علوی به محرومان مناطق مختلف کشور برگزار شد
وی اظهار کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری امروز بیکاری جوانان و معیشت دغدغه اصلی ما است و استان گلستان که نماد وحدت است و تمامی اقلیت‌ها و مذاهب در این استان حضور دارند باعث شده که در سال ۹۶، ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش تولیدات پرداخت شود.
استاندار گلستان گفت: با نگاه مقام معظم رهبری زمینه‌ای فراهم شده تا ظرفیت‌های گلستان در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، بوم گردی و ...
مورد استفاده حداکثری قرار گیرد.
انتهای پیام/