خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه سوئیس شنبه به تهران سفر میکند

فارس | برگزیده، بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 12 شهریور 1399 - 04:01
وزارت خارجه سوئیس اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور روز شنبه در سفری رسمی به ایران خواهد آمد.
سوئيس،خارجه،ايران،سفر،وزارت،وزير،اعلام

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه سوئیس خبر داد که «ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه این کشور از روز 5 تا 7 سپتامبر 2020 (15 تا 17 شهریور 1399) در سفری رسمی به تهران می آید.
بر اساس اعلام وزارت خارجه سوئیس، این سفر به مناسبت بزرگداشت یکصدمین سالگرد روابط دیپلماتیک میان ایران و سوئیس انجام میشود.
وزارت خارجه سوئیس اعلام کرده که کاسیس در این سفر با «حسن روحانی» رئیس جمهور و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و گفت و گو خواهد داشت.
بر اساس اعلام وزارت خارجه سوئیس، کاسیس در این سفر علاوه بر گفت وگو درباره موضوعات دوجانبه نظیر کانال مالی سوئیس درباره اقلام بشردوستانه، با مقامات ایران درباره تحولات کنونی در خصوص توافق هسته ای و اوضاع در خاورمیانه نیز گفت و گو خواهد داشت.
برخی از خبرنگاران خارجی سفر وزیر خارجه سوئیس به ایران را از این جهت حائز اهمیت دانسته اند که این کشور حافظ منافع آمریکا در ایران بوده و معمولا آمریکا از طریق این کشور پیغام های خود را به ایران ارسال میکند.
انتهای پیام/.