خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«جو بایدن» ۸ درصد در انتخابات ۲۰۲۰ از ترامپ جلو افتاد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 11 شهریور 1399 - 18:19
نتایج حاصل از نظرسنجی مرکز « مورنینگ کانسالت» از پیشتازی «جو بایدن» در برابر «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ حکایت دارد.
درصد،بايدن،نظرسنجي،اساس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه کنگره آمریکا (هیل)، نتایج نظرسنجی مرکز مورنینگ کانسالت «Morning Consult» که امروز سه شنبه در خصوص نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سوم نمابر سال ۲۰۲۰ منتشر شد، نشان می‌دهد که پس از برگزاری کنوانسیون ملی احزاب دموکرات و جمهوریخواه، «جو بایدن» رقیب دموکراتِ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با اختلاف ۸ درصد پیشی گرفته است.
بر اساس اعلام این وبگاه، نظرسنجی مذکور از ۱۲ هزار و ۹۶۶ رأی‌دهنده آمریکایی با ضریب خطای بین یک تا ۲ درصد از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ آگوست سال جاری میلادی به عمل آمده و بر اساس آن ۵۱ درصد از بایدن و ۴۳ درصد از ترامپ حمایت شده است.