هشدار مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد نسبت به بازار لوازم یدکی و تعمیرکاران خودرو
ایسنا
|
استانها
|
سه شنبه، 11 شهریور 1399 - 17:03
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد، نسبت به بازار لوازم یدکی و تعمیرکاران خودرو هشدار داد و گفت: اشد مجازات قانونی در انتظار آنهاست.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد، نسبت به بازار لوازم یدکی و تعمیرکاران خودرو هشدار داد و گفت: اشد مجازات قانونی در انتظار آنهاست.
"براتعلی صالحی" افزود: با توجه به بررسی میدانی، وضعیت بازار لوازم یدکی و تعمیرکاران خودرو رضایت بخش نیست و می طلبد مسئولین مربوطه (اتاق اصناف، اتحادیه ها و کمیسیون نظارت) اقدامات لازم را در جهت تعیین تکلیف و الزام واحدهای مذکور به رعایت قانون، اهتمام لازم را به عمل آورند در غیر این صورت و ادامه روند مذکور صنوف متخلف منتظر اشد مجازات قانونی باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد، وی تصریح کرد: فروش کالای تقلبی به جای اصلی و ارائه کار بدون کیفیت و اخذ مبلغ بیش از تعرفه و مصوب شده قابل اغماض نیست.
انتهای پیام