امنیت پایدار در مرزهای شرقی کشور برقرار است
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 11 شهریور 1399 - 15:12
بیرجند- فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه نیروهای زمینی در مرزهای شرقی، جنوب شرقی و شمال شرق کشور مستقر هستند، گفت: خوشبختانه با کمک این نیروها امنیتی خوبی در منطقه حاکم است.

به گزارش خبرگزاری مهرو به نقل از روابط عمومی فرماندهی نیروی زمینی ارتش خراسان جنوبی، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در حاشیه بازدید از پادگان تیپ ۲۵۸ متحرک هجومی شهرستان نهبندان اظهار داشت: نیروهای زمینی در مرزهای شرقی، جنوب شرقی و شمال شرق کشور مستقرند که امروز با کمک نیروهای انتظامی، سپاه پاسداران و نیروی زمینی ارتش امنیتی خوبی در منطقه حاکم است.
وی ادامه داد: امیدواریم حضور خوب نیروهای امنیتی در کشور موجب برکت شود که تا امروز با حضور مسئولان خوب این امنیت برقرار و این اتفاق افتاده و خدا را شاکر و سپاسگذاریم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از پادگانهای مستقر در نهبندان و پادگانهای مستقر در نوار مرزی نهنبدان سرکشی و حسینیه این پادگان را افتتاح کرد.