یک کشته و ۵ مصدوم در حادثه جادهای زنجان
سرپرست پلیسراه استان زنجان گفت: برخورد یک دستگاه پژو ۴۰۵ با یک دستگاه پراید، یک کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشت.

ایسنا/زنجان سرپرست پلیسراه استان زنجان گفت: برخورد یک دستگاه پژو ۴۰۵ با یک دستگاه پراید، یک کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشت.
سرهنگ محمدعلی عظیمی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با حادثه رخ داده در محور قیدار - ابهر، اظهار کرد: صبح امروز (۱۱ شهریورماه) با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در محور قیدار - ابهر، بلافاصله ماموران انتظامی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی در رابطه با جزئیات حادثه رخ داده در محور قیدار - ابهر، افزود: حادثه مذکور در اثر برخورد یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ و یک دستگاه پراید رخ داده که متاسفانه در این حادثه راننده خودرو پراید جان خود را از دست داده و ۵ سرنشین دو خودرو، مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.
این مسئول با بیان اینکه علت حادثه جادهای در حال بررسی است، خاطرنشان کرد: رانندگان به توصیههای ترافیکی پلیس توجه ویژه داشته و مشارکت با پلیس و قانونمندی را اصل مهم در پیشگیری از حوادث رانندگی تلقی کنند.
انتهای پیام