خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی ولیعهد ابوظبی و نخست وزیر یونان

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 11 شهریور 1399 - 11:00
نخست‌وزیر یونان و ولیعهد ابوظبی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگوی تلفنی کردند.
يونان،امارات،تقويت،روابط،وليعهد

نخست‌وزیر یونان و ولیعهد ابوظبی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگوی تلفنی کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، نخست‌وزیر یونان در گفتگوی تلفنی با محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد امارات درباره روابط دوجانبه و امکان تقویت این روابط بحث و گفتگو کردند.
دو طرف به برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و در راس آن آخرین تحولات اوضاع درباره دریای مدیترانه پرداختند.
هم‌چنین در این تماس بر لزوم تلاش برای حل مسالمت‌آمیز نزاع‌ها و بحران‌ها در منطقه و حمایت از راهکارهای دیپلماتیک که امنیت و ثبات را تقویت کند، تاکید شد.
دو طرف به معاهده صلح میان امارات و اسرائیل و اهمیت این توافق "تاریخی" در "تقویت امنیت و صلح و ثبات برای مردم منطقه" و ترسیم روند جدید روابط نیز پرداختند.
این گفت‌وگو درحالی صورت گرفته که تنش میان ترکیه و یونان بر سر منابع گازی شرق مدیترانه بالا گرفته و امارات هم آشکارا راه دشمنی با ترکیه را در مسائل منطقه‌ای در پیش گرفته است.
انتهای پیام