خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیاری از مشکلات ریشه در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 18:52
دادستان دادسرای نظامی استان مرکزی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ریشه در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد گفت: افتخار بزرگ "نظام اسلامی ایران" برخورداری از نیروهای مسلح سالم، متعهد و ولایی است.
ارتقاء،دادستان،دادسراي،جرائم،استان،دانش،امنيت،مركزي،مديران،ع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یدالله عباس زاده عصر امروز در همایش عمومی فرماندهان و مدیران فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به لزوم بهره جویی مناسب از رویکرد علمی در ماموریت ها اظهار داشت: لزوم عبور از نگاه سنتی و بهره جویی از دانش، تفکر و تدبیر در ماموریت های انتظامی اصلی است که با هدف ارتقا امنیت اجتماعی، همواره باید کارکنان انتظامی در اجرای ماموریت های خود به آن توجه داشته باشند.
وی افزود: پیش بینی و پیشگیری از مولفه های است که باید یک مدیر انتظامی همواره به آن مجهز باشد، زیرا فقدان آمادگی و عدم برنامه ریزی سبب غفلت در انجام مسئولیت ها و قصور بر نظارت بر نوع عملکرد کارکنان می شود.
دادستان دادسرای نظامی استان مرکزی با تاکید بر ضرورت اشراف و شناخت کارکنان انتظامی از حوزه ماموریتی خود تصریح کرد: روسای کلانتری ها و فرماندهان پاسگاه های انتظامی با توجه به نوع تعامل و ارتباطی که با شهروندان دارند، باید از حوزه ماموریت خود شناخت کافی داشته و بر نحوه عملکرد کارکنان مجموعه هم نظارت و کنترل لازم را معمول دارند.
عباس زاده بیان کرد: پرداختن به جنبه ای ویژه و غفلت از دیگر حوزه ها از آسیب های است که ممکن است در انجام کیفی و بهینه سازی برخی از ماموریت های پلیس نمود داشته باشد که لازم است فرماندهان و مدیران انتظامی با نظارت های مستمر و بازآموزی روش ها در بهبود عملکرد و برطرف کردن ضعف های مذکور تلاش و اهتمام ویژه داشته باشند.
وی عنوان کرد: این انتظار نادرستی است که فکر کنیم دستگاه قضایی و مجموعه انتظامی مسئول حل و فصل تمام نابسامانی ها و مشکلات در جامعه هستند، زیرا بسیاری از مشکلات ریشه در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد به گونه ای که تمام دستگاه ها باید با اتخاذ یک فرهنگ جهادی برای کاهش آسیب های اجتماعی جامعه وارد میدان شوند.
ضرورت ارتقاء سطح دانش قضایی فرماندهان و مدیران انتظامی
دادستان دادسرای نظامی استان مرکزی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مجموعه های انتظامی گفت: مردم داری و مردم محوری به عنوان شاخصه های یک پلیس پاسخگو، اصلی است که باید مسئولان انتظامی در برنامه ریزی های خود مورد تاکید قرار داده و از مشارکت و همراهی مردم در ثبات امنیت استفاده کنند.
عباس زاده با تبیین چگونگی شیوه ارسال پرونده قضائی در خارج از وقت اداری به دادسرا خاطرنشان کرد: ارتقاء سطح دانش قضایی فرماندهان و مدیران انتظامی ضمن بسترسازی احترام به حقوق شهرندی، معیار کارآمدی سازمان ناجا بوده و سبب رضایتمندی مردم از عملکرد پلیس در جامعه اسلامی می شود.
وی با تشریح مواردی از قانون آئین دادرسی کیفری و تعریف و توضیح جرائم مشهود و غیر مشهود و نحوه سیر مراحل در هر یک از این جرائم بیان کرد: حدود اختیارات ضابطان قضائی در زمینه اخذ تحقیقات در جرائم مختلف تعیین شده و تردیدی نیست که همواره باید اطلاعات، دانش و تجربه کارکنان پلیس درراستای خدمت به مردم و رعایت حقوق شهروندی آنها باشد.
افتخار بزرگ نظام اسلامی، برخورداری از نیروهای مسلح سالم، متعهد و ولایی است
دادستان دادسرای نظامی استان مرکزی با تاکید بر تقویت فرهنگ صلح و سازش در بین افراد جامعه و نقش آن در کاهش حجم زیاد ورود پرونده به دستگاه قضایی و انتظامی گفت: توجه به ظرفیت ها و امکانات موجود در حوزه نظم و امنیت، فرصت هرگونه بی نظمی و ناهنجاری اجتماعی را برای مجرمان مرتفع می کند که همواره باید با همتی مضاعف در این حوزه، تصمیمات اتخاذ شده به مرحله عمل برسد.
عباس زاده ادامه داد: افتخار بزرگ نظام اسلامی، برخورداری از نیروهای مسلح سالم، متعهد و ولایی است، نیروهای مسلح ایران اسلامی الگویی برای دیگر کشورهای جهان بوده و این نیروها با حرکت در مسیر ولایت فقیه، حافظ کیان اسلامی و مدافع ارزش ها و اعتقادات دینی و انقلابی ملت بزرگ ایران هستند.
وی عنوان کرد: همواره اقتدار و داشتن محبوبیت در بین مردم از مسیر احترام و عمل به قانون می گذرد و بدیهی است که آگاهی هرچه بیشتر ماموران نیروی انتظامی در راستای انجام موفقیت آمیز ماموریت های محوله، زمینه ساز ارتقاء روزافزون، شان و منزلت پلیس و امنیت اجتماعی شهروندان در سطح جامعه می شود.
انتهای پیام/ش