خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر اقتصاد امارات به ازبکستان سفر می کند

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 12:00
هیأت امارات به سرپرستی «سلطان بن سعید المنصوری» وزیر اقتصاد این کشور به ازبکستان سفر می‌کند.
امارات،شركت،تاشكند،ازبكستان،هيأت،سفر،تاريخ

هیأت امارات به سرپرستی «سلطان بن سعید المنصوری» وزیر اقتصاد این کشور به ازبکستان سفر می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، هیأت اماراتی شامل نمایندگان وزارت اقتصاد، ساختارهای دولتی و کارآفرینان است.
هیأت امارات در نشست کمیسیون بین دولتی در همکاری های اقتصادی شرکت می کند.
خبرگزاری‌های امارات تاریخ دقیق این سفر به ازبکستان را اعلام نکرده‌اند ولی این سفر با راه اندازی پروازهای شرکت flydubai امارات بین ابوظبی و تاشکند مصادف است.
شرکت flydubai امارات از روز 11 مارس پروازهای خودرا بین ابوظبی و تاشکند آغاز می کند.
هم اکنون در ازبکستان حدود 100 شرکت با حضور سرمایه سرمایه گذاران امارات متحده عربی در زمینه‌های تولید منسوجات، مصالح ساختمانی، کنسروهای میوه و سبزیجات، مواد شوینده، صنایع پلی‌گرافی، عمده فروشی و خدمات فعالیت می‌کنند.
امارات متحده عربی استقلال این کشور‌ را در تاریخ 26 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 25 اکتبر سال 1992 میلادی بین این 2 کشور روابط سیاسی برقرار شده است.
انتهای پیام/ح