خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۳۴ میلیون تومانی به مؤسسات قرآنی خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 11 شهریور 1399 - 08:48
رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از کمک ۳۴ میلیون تومانی به ۳۴ مؤسسه قرآنی استان خبر داد.
قرآني،مؤسسات،مؤسسه،مالي،كمك

ایسنا/خراسان شمالی رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از کمک ۳۴ میلیون تومانی به ۳۴ مؤسسه قرآنی استان خبر داد.
علی‌اصغر نودهی، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مؤسسات قرآنی پس از شیوع ویروس کرونا خسارت‌های مالی بسیاری را متحمل شدند، افزود: پس از شیوع کرونا در سه مرحله به مؤسسات قرآنی استان کمک مالی انجام گرفته است که در حال حاضر نیز ۳۴ مؤسسه قرآنی فعال شناسایی، و کمک مالی به مبلغ ۳۴ میلیون تومان دریافت می‌کنند.
وی ادامه داد: اولین کمک به مبلغ ۲۰ میلیون تومان به ۱۶ مؤسسه قرآنی استان و دومین مرحله کمک‌ها به مبلغ ۳۰ میلیون تومان به ۱۹ مؤسسه قرآنی استان، پس از شیوع کرونا انجام شد.
نودهی اضافه کرد: اعتبارات حمایت‌های مالی از مؤسسات قرآنی به صورت ملی اختصاص پیدا می‌کند و پرداختی‌ها تنها برای مؤسسات قرآنی فعال بوده است.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: کمک‌ها تنها برای مؤسساتی که مجوز فرهنگ و ارشاد را دریات کردند نبوده و تمام مؤسسات قرآنی فعال مورد حمایت قرار گرفتند.
وی در پایان تأکید کرد: در سال جاری مؤسسه قرآنی«جوانان بصیر بجنورد» با ارائه طرحی در خصوص فعالیت‌های قرآنی، چهار میلیون تومان کمک مالی به جز کمک‌های ملی دریافت کرده است.
انتهای پیام