خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر صمت: ۳۵ هزار واحد تولیدی در نواحی صنعتی کشور ایجاد می‌شود

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 22:52
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر ۴۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی در بیش از شهرک و ناحیه صنعتی فعالیت می‌کنند که در مجموع تاکنون در آن‌ها ایجاد شده که طبق برنامه ۳۵ هزار واحد تولیدی نیز ایجاد می‌شود.
صنعتي،واحد،كشور،توليدي،راكد،توليد،ايجاد،احياي،تقويت

هشتصد
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،محسن صالحی‌نیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت شامگاه امروز در آیین افتتاح طرح گازرسانی به ناحیه صنعتی بخش رضی اظهار داشت: تاکنون در سطح کشور ۸۵۰ شهرک صنعتی راه اندازی شده است که امسال در سال جهش تولید با تمام ظرفیت برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تلاش هستند.
وی از ایجاد ۴۵ هزار واحد صنعتی در نواحی صنعتی کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر در مناطق مختلف کشور ۸۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی فعالیت کند که در مجموع تاکنون در آن‌ها ۴۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی ایجاد شده است که طبق برنامه ۳۵ هزار واحد تولیدی دیگر نیز ایجاد می‌شود.
صالحی‌نیا با تاکید بر اینکه احیای واحد‌های صنعتی راکد در دستور کار وزرات صمت قرار دارد تصریح کرد: در حال حاضر در تمامی نواحی و شهرک‌های صنعتی سطح کشور حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی به صورت راکد و نیمه فعال هستند که وزارت صمت با برنامه‌ریزی مناسب به دنبال احیای این واحد‌های تولیدی است.
بیشتر بخوانید
۱۰۰ واحد تولیدی راکد در شهرک‌های صنعتی استان البرز احیاء می‌شود
۷۰۰ واحد راکد صنعتی مازندران توسط بسیج مهندسین پایش می‌شود
پویایی تولید در اوج تحریم‌ها / ۱۸۰ واحد صنعتی نیمه‌تمام در استان گیلان احداث می‌شود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه‌ریزی دقیق دولت برای احیای واحد‌های تولیدی راکد کشور بیان کرد: با توجه به نقش تولید ملی در توسعه کشور به ویژه در تقویت اقتصاد دولت برای احیای واحد‌های تولیدی راکد و نیمه فعال کشور برنامه‌ریزی دقیق دارد به طوری که سالانه با اقدامات حمایتی ۱ هزار و ۵۰۰ واحد باید به چرخه تولید بازگردانده شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور تقویت و ایجاد زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی به نوعی حمایت از تولیدکنندگان دانست اظهار کرد: تقویت و ایجاد زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی به نوعی حمایت از تولیدکنندگان است بنابراین باید در این راستا برای تامین امکانات و زیرساخت‌هایی همچون گاز، برق و آب فعالان عرصه تولید گام‌های اساسی برداشته شود.
انتهای پیام/