خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله درّی‌نجف‌آبادی در گفت‌وگو با تسنیم: عزاداران سیدالشهدا(ع) حربه تحریف و شبهه‌افکنی دشمن را ناکام گذاشتند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 14:38
گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه "هیئات مذهبی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، الگویی موفق را به نمایش گذاشتند" گفت: دشمن در مسیر خاموشی چراغ عزاداری‌ها با حربه تحریف و شبهه‌افکنی ناکام ماند.
حسيني،رعايت،بهداشتي،اسلامي،هيئات،سلامت،شعائر،عزاي،بيت،اهل،به ...

آیت‌الله قربانعلی درّی نجف‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به ضرورت تعظیم شعائر اسلامی اظهار داشت: تعظیم شعائر دینی و اسلامی از ارزشمندترین کارها به شمار رفته و در عین حال عزای حسینی و اقامه شعائر حسینی انسان‌سازترین و حیات‌بخش‌ترین امور اسلامی است که البته در کرونایی امسال، سبب پدیدآمدن سال عجیبی شد و محرمی متفاوت از سایر محرم‌ها در سال‌های دیگر را ایجاد کرده است.
وی افزود: دشمن از ماه‌ها قبل با استفاده از تریبون‌های رسانه‌‌ای و فضای مجازی به‌دنبال تخریب و تبلیغ دروغ و شانتاژهای خبری علیه شعائر حسینی بود و برای ضربه به عزای حسینی و محافل سیدالشهدا(ع) در راستای زیرسوال بردن شکوه و عظمت حماسه عاشورای حسینی از هیچ کوشش ناصوابی دریغ نکرد؛ البته تمرکز و توجه آنها ملت همیشه در صحنه و انقلابی ایران اسلامی و عزاداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.
دشمن با تحریف و شبهه دنبال ضربه به عزاداری‌ها است
دری نجف‌آبادی تصریح کرد: تحریف، نمایش وارونه واقعیت‌ها، بهانه‌تراشی و سوژه‌آفرینی در راستای ایجاد شبهات دینی و فکری در روح و روان جامعه و ملت‌های مسلمان و در نهایت دلسردی و تضعیف روحیه عاشقانه عزادار اهل بیت(ع) و همچنین گرفتن روحیه توکل و توسل و الگوپذیری از قیام حماسی و ظلم‌ستیز عاشورای حسینی؛ از هدف‌های این دشمنان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: علی‌رغم همه این تلاش‌ها برای تخریب و شبهه‌افکنی‌ها، عاشقان حسینی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در محرم امسال با رعایت دقیق و درست پروتکل‌های بهداشتی تلاش کردند تا مراسم عزای حسینی را با شکوه و عظمت جشمگیر و به همراه اقدامات بهداشتی برگزار کرده و سلامت و بهداشت عمومی را به همراه صلابت دینی و اعتقادی و ایمانی به نمایش بگذارند.
هیئات مذهبی الگوی موفق رعایت پروتکل‌های بهداشتی
دری نجف‌آبادی ادامه داد: عزاداران حسینی توانستند صلابت و عظمت سوگواری و عشق و شور و حال حسینی به همراه سلامت و بهداشت فردی و اجتماعی به زیباترین وجه ترسیم کرده و همراه با شور و شوق حسینی از بهداشت و سلامت عمومی نیز پاسداری و صیانت کنند و منزل به منزل با قافله حضرت سیدالشهدا(ع) منزل‌گاه‌های بهداشت و سلامت، احسان و همدلی، ایثار و فداکاری، تولید و خدمت، برادری و محبت را نیز طی کنند و درس جهاد سلامت را به همراه کرامت خون شهیدان و مصالح امت اسلامی و تعظیم شعائر اسلامی و انقلابی به جهانیان بیاموزند.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هیئات مذهبی کشور در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی الگویی موفق از پیشگیری شیوع کرونا را ثبت کردند و این جای تقدیر و تشکر دارد.
اجرای بهترین شیوه‌های مراقبتی در پیشگیری از کرونا
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: در آموزه‌های اسلامی، تاکید بسیاری بر رعایت بهداشت و سلامت جامعه شده است؛ بنابراین در ایام ماه محرم و عزای دهه نخست محرم دیدیم که عزاداران حسینی با رعایت مسائل بهداشتی و پزشکی، نه‌تنها مغایر با تعالیم و احکام مترقّی دینی و عشق و ارادت به ساحت مقدّس اهل بیت معصومین(ع) اقدام و حرکتی نداشتند بلکه همانطور که در دوران شروع بیماری هیئتی‌ها در قالب گروه‌های مردمی و جهادی در صف نخست مقابله با این بیماری بودند، در ایام عزای حسینی با بهترین شیوه‌های مراقبت تمامی دستورالعمل‌های پیشگیری از کرونا را اجرایی کردند.
وی افزود: در محرم امسال عزاداران حسینی و ملت مسلمان و انقلابی ما نشان دادند که در بزنگاه‌ها با تلفیق شور و شعور حسینی اجازه خاموش‌شدن چراغ سوگواری و شعائر اسلامی اهل بیت عصمت و طهارت را نمی‌دهد و از سویی این اقدامات مطلوب هیئات و عزاداران حسینی برگ زرینی از رعایت دستورات بهداشتی را نمایش دادند.
رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در هیئات، کمک به کادر درمان
دری نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که در ایام پیش رو همچون اربعین حسینی، دهه آخر ماه صفر و ایام دیگر این دو ماه نیز با رعایت همین دستورالعمل‌ها و همکاری مطلوبی که هیئات مذهبی با مسئولان بخش بهداشت و درمان داشتند، به اقامه عزای اهل بیت(ع) بپردازند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک بیان داشت: این درحالی‌ست که از زمان شیوع بیماری کووید 19 تمامی اقشار مردمی به‌ویژه هیئات مذهبی و غیور، بسیجیان فداکار در حوزه‌های خدمت و گروه‌های جهادی در رزمایش کمک مومنانه در کنار اقشار آسیب پذیر بوده و در عرصه درمان نیز همراه کادر درمانی هستند تا باری از دوش مدافعان سلامت و کادر درمانی بردارند.
رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در هیئات مذهبی نیز کمک چشم‌گیری به کادر درمان در راستای پیشگیری و کاهش کرونا به شمار می‌رود.
انتهای پیام/711/س