خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهادیان: اردو‌های تیم ملی تکواندو از شنبه آغاز خواهد شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 13:00
رئیس سازمان تیم‌های ملی تکواندو از برگزاری اردو‌های تیم ملی از شنبه هفته آینده خبر داد.
ملي،تكواندو،تيم،تمرينات،فرهاديان،تكواندوكار

آرش فرهادیان رئیس سازمان تیم های ملی تکواندو در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برگزاری اردو‌های تیم ملی تکواندو بیان کرد: ابلاغیه برگزاری اردو توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا هنوز به صورت رسمی به دست ما نرسیده است، اما با توجه به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی این نامه طی امروز و یا فردا به دست ما می رسد.
او ادامه داد: اردو‌ها را در ۳ بخش تیم ملی آقایان، بانوان و پاراتکواندو آغاز می‌کنیم.
در اردوی تیم ملی تکواندو آقایان آرمین هادی پور و میرهاشم حسینی به همراه سجاد مردانی حضور خواهند داشت و یک تکواندوکار دیگر هم به آنها اضافه می‌شود.
در بخش بانوان از آنجایی که باید این افراد در مسابقات کسب سهمیه آسیا شرکت کنند، ۴ تکواندوکار تمرینات را پیگیری می‌کنند و اسامی آنها طی ۲ روز آینده مشخص و اعلام می شود.
فرهادیان درباره تمرینات پارالمپین‌ها اظهار کرد: در بخش پاراتکواندو از آنجایی که کسب سهمیه انجام شده است مهدی پوررهنما و اصغر عزیزی پارالمپین‌های تکواندو تمرینات خود را از شنبه شروع می‌کنند.
بيشتر بخوانيد