خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غیبت مدافع کره‌ای النصر مقابل سپاهان

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 12:25
مدافع جدید النصر عربستان امکان حضور در نخستین بازی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا مقابل سپاهان را ندارد.
دلار،النصر،عربستان،چونبوك

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه النصر عربستان با قراردادی به ارزش بیش از چهار میلیون دلار مدافع ملی‌پوش چونبوک موتورز کره‌جنوبی را به خدمت گرفته و این بازیکن در ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نماینده فوتبال عربستان را همراهی می‌کند.
این قرارداد دو ساله با دستمزد سالانه 1.8 میلیون دلار و پرداخت 500 هزار دلار هزینه رضایتنامه به باشگاه کره‌ای، بیش از 4 میلیون دلار برای النصر هزینه دارد.
با این وجود مدافع 28 ساله کره‌ای که به همراه چونبوک موتورز در دو هفته ابتدایی لیگ قهرمانان حضور داشته در اولین بازی النصر مقابل سپاهان ایران دو اخطاره است، اما در دومین بازی دو تیم که در آغاز دور برگشت بازی‌ها در قطر انجام می‌شود، می‌تواند نماینده فوتبال عربستان را همراهی کند.
انتهای پیام/