سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش برداشت زیتون روغنی گیلان برای تولید روغن بیشتر کشور

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 11:54
معاون امو ر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به منظور تحقق برنامه‌های دولت در جهت خودکفایی دانه‌های روغنی در تلاش هستیم، امسال دانه‌های روغنی بیشتری را از باغات زیتون برداشت کنیم.
زيتون،روغني،برداشت،رودبار،گيلان،تن

ایسنا/گیلان معاون امو ر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به منظور تحقق برنامه‌های دولت در جهت خودکفایی دانه‌های روغنی در تلاش هستیم، امسال دانه‌های روغنی بیشتری را از باغات زیتون برداشت کنیم.
منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: رودبار تنها شهرستان تولیدکننده زیتون گیلان است و برداشت رقم ماری از باغات زیتون رودبار استان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه رقم ماری در مجموع دو درصد زیتون گیلان را تشکیل می‌دهد، افزود: رقم ماری رقمی زودرس است و برداشت آن زودتر از رقم روغنی آغاز می‌شود.
پارسافر با اشاره به اینکه ۲۲ هزار نفر در رودبار به تولید زیتون مشغول هستند، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود، باغداران از ۸۵۶۸ هکتار باغ، بالغ بر ۱۸ هزار تن زیتون به ارزش هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال برداشت کنند.
معاون امو ر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: برنامه داریم، امسال با توجه به برنامه دولت برای خودکفایی دانه‌های روغنی، برداشت زیتون روغنی را افزایش دهیم.
وی افزود: باغداران رودباری ۱۷ هزار و ۵۵۰ تن زیتون از باغ هایشان برداشت کردند که از این میزان ۱۷۳۷ تن روغن تولید شد.
پارسافر ادامه داد: رودبار ۱۰ واحد روغن گیری زیتون با ظرفیت اسمی سالانه ۲۴ هزار تن و ۱۰۰ کارگاه فرآوری و بسته بندی سنتی، مدرن و نیمه مدرن با ظرفیت سالانه ۱۲ هزار تن دارد.
وی گفت: رقم‌های ماری، روغنی، فیشمی، گلوله، زرد، شنگه، مانزالینا، کرونایکی، کنسروالیا و آربیکن از زیتون‌های تولیدی باغداران رودباری است.
معاون امو ر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: رودبار ۹۱۵۰ هکتار باغ زیتون دارد که ۸۵۶۸ هکتار آن بارده است.
انتهای پیام