خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افکار غلط در عرصه سیاسی باید اصلاح و جبران شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 11:11
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: فکر غلط در عرصه‌های سیاسی باید جبران شود تا فرد دوباره در دایره غلط قرار نگیرد افرادی که ریزش کردند و از اسلام و انقلاب جدا شدند فکر غلط و ناقص داشتند.
غلط،طبيعي،منابع،ساخت،نكونام،اشاره،چهارمحال،بختياري،درختان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی نکونام صبح امروز در دیدار با کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری استان اظهار داشت: غفلت از وظایف و ظرفیت‌هایی که خداوند برای ما قرار داده باعث می‌شود از برکات الهی محروم شویم.
وی با بیان اینکه حق و حقوق در عرصه کار بسیار مهم است، افزود: زمانی که مسئولیتی توسطی فردی پذیرفته می‌شود حق بر گردن آن شخص است که اگر ادا نشود معصیت است.
نماینده‌ ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: فکر غلط در عرصه‌های سیاسی باید جبران شود تا فرد دوباره در دایره غلط قرار نگیرد افرادی که ریزش کردند و از اسلام و انقلاب جدا شدند فکر غلط و ناقص داشتند.
نکونام با اشاره به اینکه اگر فکر طاغوتی و شهوت‌رانی جای فکر ایمانی و انقلابی را گرفت باید توبه کرد گفت: دنیا و دلبستگی‌های غلط انسان را از وظیفه غافل می‌کند و اگر بر راه درست متمرکز شویم صیانت از منابعی مانند طبیعت انجام می‌شود.
وی با اشاره به گام دوم انقلاب و توجه به جامعه‌سازی بیان کرد: جامعه‌سازی توجه به ایمان، اصلاح خطاهای گذشته و ساخت جامعه براساس حق‌محوری و عدالت است که این موضوعات در جامعه ما کم و موجب می‌شود روحیه انقلابی کم و شهوت‌رانی و سبک زندگی لیبرالی رواج یابد.
نماینده‌ ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در عرصه منابع طبیعی حق این نیست که همه درختان حفظ و یا همه بیابان‌ها سبز باشد گاهی لازم است درختان برای ساخت راه قطع و یا در بیابان خانه یا کارخانه‌ای ساخته شود حق یعنی واقعیت‌ها را ببینیم و زندگی و آرامش را براساس پاکی ایجاد کنیم.
نکونام با اشاره به سقوط بالگرد اورژانس در شهرستان کیار عنوان کرد: ممکن است درختانی در ساخت راه برای روستای دهدلی قطع شده باشد اما منافع مردم و منابع طبیعی در این امر مطرح بود زیرا با ساخت راه حراست از منابع طبیعی بهتر صورت می‌گیرد.
انتهای پیام/ح