خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه سازمان همکاری اسلامی در محکومیت اهانت به قرآن کریم در سوئد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 09:41
سازمان همکاری اسلامی سوزاندن نسخه‌ای از قرآن کریم در سوئد را محکوم و این اقدام را مغایر با تلاش‌های بین المللی در راستای مبارزه با افراط‌ گرایی خواند.
سوئد،همكاري،اسلامي،سازمان،سوزاندن

سازمان همکاری اسلامی سوزاندن نسخه‌ای از قرآن کریم در سوئد را محکوم و این اقدام را مغایر با تلاش‌های بین المللی در راستای مبارزه با افراط‌ گرایی خواند.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی گزارش داد سازمان همکاری اسلامی با انتشار بیانیه ای اهانت به قرآن کریم و سوزاندن نسخه‌ای از آن در سوئد را غیرقابل قبول خوانده و تاکید کرد این اقدام مغایر با تلاش‌های بین المللی در راستای مبارزه با تحریک و افراط گرایی است.
در این بیانیه تاکید شد که سازمان همکاری اسلامی تمام تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع مجدد چنین اقدامی انجام خواهد داد.
اوایل روز جمعه یک گروه از افراط گرایان جناح راستی یک جلد کلام‌الله مجید را به آتش کشیدند که در پی آن اعتراضاتی در جنوب سوئد برگزار شد که به درگیری انجامید.
انتهای پیام