خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا گروه‌های پرخطر هستند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 08:02
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: توزیع  واکسن آنفلوآنزا از اواسط مهرماه در استان‌ها آغاز می‌شود و اولویت برای تزریق این واکسن گروه‌های پرخطر  است.
واكسن،آنفلوآنزا،تزريق،شهركرد،بختياري،بهداشتي

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: توزیع واکسن آنفلوآنزا از اواسط مهرماه در استان‌ها آغاز می‌شود و اولویت برای تزریق این واکسن گروه‌های پرخطر است.
سید راشد جزایری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه هم‌اکنون اقدامات لازم برای تامین واکسن مننژیت برای سربازان و واکسن و آنفلوآنزا در حال انجام است، اظهار کرد: در حال حاضر تهیه این واکسن تا حدودی با مشکل مواجه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۴ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا وارد چهارمحال و بختیاری شد، گفت: از این تعداد نزدیک به ۳ هزار دوز واکسن مورد استفاده قرار گرفت.
وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود باتوجه به شیوع کرونا تقاضا برای تزریق واکسن آنفلوآنزا در چهارمحال و بختیاری ۱۵ تا ۲۰ برابر افزایش پیدا کند و برای تامین نیاز متقاضیان به حدود ۵۰ هزار واکسن نیاز داشته باشیم.
جزایری با بیان اینکه مقداری واکسن آنفلوآنزا توسط وزارت بهداشت و درمان وارد کشور شده است، خاطرنشان کرد: توزیع واکسن آنفلوآنزا از اواسط مهرماه در استان‌ها آغاز می‌شود و اولویت برای تزریق این واکسن مادران باردار، سالمندان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و کلیوی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه نیازی به ثبت‌نام برای دریافت واکسن آنفلوآنزا در استان وجود ندارد، تاکید کرد: آمار گروه‌های پرخط به تفکیک در سامانه سیب وزارت بهداشت موجود است، مزایای تزریق واکسن آنفلوآنزا بسیار بیش‌تر از معایب آن است و مردم هیچ‌گونه نگرانی از بابت معایب آن نداشته باشند.
انتهای پیام