خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صاحبکار: باید از سمت حرکت اقتصاد مبتنی بر درآمد نفت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان برویم

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 10 شهریور 1399 - 01:58
رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی با بیان اینکه یکی از مسائلی که در طول سال‌های گذشته داشتیم عمده درآمدهای متکی به فروش نفت بوده، گفت: باید از سمت حرکت اقتصاد مبتنی بر درآمد نفت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان برویم.
نفت،اقتصاد،فروش،توسعه،موسسات

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی با بیان اینکه یکی از مسائلی که در طول سال‌های گذشته داشتیم عمده درآمدهای متکی به فروش نفت بوده، گفت: باید از سمت حرکت اقتصاد مبتنی بر درآمد نفت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان برویم.
سید محمدصاحبکار خراسانی رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درباره جایگزینی تولیدات محصولات دانش‌بنیان با درآمدهای نفتی، گفت: یکی از مسائلی که در طول سال‌های گذشته داشتیم این بود که عمده درآمدهای ما متکی به فروش نفت بوده و زمانی هم که فروش نفت به واسطه تحریم‌های بین‌المللی یا انواع و اقسام شرایط که در بحران کرونا بوجود آمده دچار مشکل می‌شود اقتصاد کل دنیا مختل می‌شود به طوری که هر زمان فروش نفت دچار اختلال شود درآمد کشور نیز کاهش پیدا می‌کند.
* مساله توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه درون‌زا و بومی است
وی افزود: باید از سمت حرکت اقتصاد مبتنی بر درآمد نفت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان برویم.
رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی گفت: مساله توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان که توسعه درون‌زا و بومی است مهمترین مساله‌‌ای است که ما از اتکای صِرف منابع پایه و منابع طبیعی اولیه در این زمینه حرکت کنیم و بتوانیم این تبدیل را هرچه سریعتر انجام دهیم.
انتهای پیام/