خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست بررسی موانع اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در گناوه برگزارشد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 19:45
گناوه- نشست مجازی بررسی موانع اجرای امر به معروف و نهی از منکر به همت دانشگاه پیام نور و مدرسه علمیه الزهرا (س) گناوه برگزار شد.
جامعه،منكر،معروف،نهي،فريضه،امام،گناوه،جمعه،الهي،ركني،احياي،حسيني

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه عصر یکشنبه در این نشست با تسلیت ایام سوگواری ماه محرم اظهار داشت: هفته اول ماه محرم به نام هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است اما نباید این فریضه در طول سال به همین هفته خلاصه و متمرکز شود.
وی افزود: به فرموده امام صادق (ع) زیربنای تمام فرایض امر به معروف و نهی از منکر است و احیای دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر از اهداف اصلی قیام امام حسین (ع) بوده است.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هدف خود از قیام و عامل اصلی نهضت عاشور را احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان فرمودند اضافه کرد: امام حسین (ع) در وصیت نامه خود فرمودند که خروج و حرکت من برای ظلم و خوش گذرانی نیست بلکه هدف من احیای دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح جامعه اسلامی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی گناوه یادآور شد: باید از فرصت ماه محرم و صفر حداکثر استفاده را برای احیای دو فریضه الهی کرده و این دو فریضه را در جامعه اسلامی خود نهادینه کنیم.
حجت الاسلام رکنی حسینی اضافه کرد: قرآن کریم ملاک برتری امت اسلام بر سایر امت‌ها را امر به معروف و نهی از منکر بیان فرموده است.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه یکی از موانع مهم بر سر راه اجرای این دو فریضه الهی عدم فرهنگ سازی در جامعه است خاطرنشان کرد: تا زمانی که فرهنگ سازی مناسب در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه انجام نشود و با فرهنگ معروف و منکر آشنایی پیدا نکنیم نمی‌توان این دو اصل را در جامعه اجرا و عملیاتی کرد.
وی با اشاره به سیره و منش حضرت علی (ع) نسبت به اجرای این دو فریضه گفت: اولین و مهمترین و کلیدی ترین روش به فرموده حضرت علی (ع) در این زمینه این است که آمر و ناهی خود باید اسوه و الگو باشند که این سفارش بسیار کلیدی و در جامعه بسیار کارساز است.
حجت الاسلام رکنی حسینی افزود: اولین راه اجرا شدن معروف و نهی از منکر در جامعه این است که مدیران، مسئولان و کسانی که به آنها رأی داده‌اند باید خود را بسازند و بعد به دیگران تذکر دهند و در مرحله اول خود ناهی و آمر باید در جامعه الگو و اسوه باشد تا امر به معروف و نهی از منکر وی در جامعه مورد قبول دیگران واقع شود.
امام جمعه گناوه گفت: ما نمی‌توانیم در جامعه نسبت به فساد و منکر و گناهان اجتماعی و حتی فردی بی تفاوت باشیم و اگر این دو اصل دریک جامعه برداشته شود همه فرایض جامعه به خطر می‌افتد.
حجت الاسلام رکنی حسینی افزود: امر به معروف و نهی از منکر، انسان را از فساد و منکر و گناهان و آسیب‌های اجتماعی و فردی دور می‌دارد و در صورتی که این دو فریضه را عملیاتی نکنیم هم فرد و هم جامعه به خطر خواهد افتاد.
امام جمعه گناوه گفت: امروز باید تلاش کرد آسیب‌های اجتماعی را که در جامعه ما وجود دارند نظیر طلاق که دامنگیر خانواده‌ها شده است با محوریت دو فریضه الهی و با میانجیگری و وساطتت حل کنیم.
در پایان این نشست امام جمعه گناوه به سوالات شرکت کنندگان پیرامون موضوع نشست پاسخ داد.