خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروازه نجف سراسر غرق در شور و شعور حسینی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 16:16
کرمانشاه- صبح و ظهر امروز عاشورا در کرمانشاه هم‌زمان با سایر نقاط اسلامی جهان غرق در شور و شعور حسینی شد.
عاشوراي،عزاداري،كرونا،لبيك،سالار،شهيدان

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم عزاداری عاشورای حسینی مصادف با دهم محرم‌الحرام ۱۴۴۲ هجری قمری با رعایت کامل دستورالعمل و شیوه نامه‌های بهداشتی در کرمانشاه برگزار شد.
براساس این گزارش، هم‌زمان با سراسر ایران اسلامی و سایر نقاط آزاده جهان کرمانشاهیان از صبح امروز به خیابان‌ها آمدند و در غم سرور و سالار شهیدان (ع) و یاران با وفایش بر سر و سینه زدند.
گرچه عاشورای امسال را به‌دلیل وجود بیماری منحوس کرونا، می‌شود متفاوت‌ترین عاشورای قرن معاصر نامید ولی عاشقان اباعبدالله با ندای لبیک یا حسین (ع) فریاد: هَل مِن ناصر یَنصُرُنی ارباب بی کفن را بعد از در حدود یک‌هزار و ۴۰۰ سال لبیک گفتند.
با توجه به محدودیت‌های اعمال شده در مراسمات عزاداری امسال و توصیه ستاد ملی کرونا بر کوتاهی مسیر، بیشتر هیأت‌های مذهبی به این توصیه عمل و مراسمات عزاداری را با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار کردند.
صبح و ظهر امروز خیابان‌های ۱۴ شهرستان استان کرمانشاه میزبان عاشقانی بود که ثابت کردند دنیا اگر از یزید لبریز شود‏‬ ما پشت به سالار شهیدان نکنیم.