خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیام امام حسین (ع) در مسیر احیای امر به معروف بود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 12:57
سنندج - رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج یا امام حسین (ع)را در راستای احیای فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه عنوان کرد.
حسين،امام،اهل،عاشورا،قيام،سنت،ماموستا

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا اقبال بهمنی ظهر امروز در مراسم عزاداری روز عاشورا که در مرقد مطهر هاجر خاتون و با حضور برادران و خواهران اهل تشیع و تسنن برگزار شد، اظهار کرد: قیام حضرت امام حسین (ع) در راستای احیای فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر انجام شد.
وی ضمن اشاره به پیام‌های مهم حادثه عظیم عاشورا، گفت: نهضت امام حسین (ع) فقط برای زمان خودش نبوده است و ما امروز نیز از حادثه عظیم عاشورا درس‌های زیادی را فرا می‌گیریم.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج با بیان اینکه امروز هم نام امام حسین قیام عاشورا همچنان در زنده و پایدار است، عنوان کرد: نهضت حسین با شهادتش تمام نشد بلکه تا قیامت ادامه دارد.
وی افزود: حاکمیت اسلامی که پیامبر (ص) بنیاد نهاده بود در زمان یزید تغییر کرد و نیاز بود کسی آن را به شاهراه اصلی بازگرداند که امام حسین (ع) به همین دلیل قیام کرد.
ماموستا بهمنی با اشاره به ارادت اهل سنت به ائمه معصوم به ویژه حضرت امام حسین (ع)، یادآور شد: اهل سنت سال‌هاست به زیارت امامزاده هاجره خاتون می‌آیند که نشانه ارادت اهل سنت به امام حسین (ع) و اهل بیت است.