خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الخلیفی به دنبال جذب سوارس/ زوج سابق بارسلونا در پاریس؟

فارس | ورزشی | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 12:48
باشگاه پاری سن ژرمن جدیدترین مشتری مهاجم بارسلونا است.
بارسلونا،بازيكن،پاري،ژرمن،33،سن

به گزارش خبرگزاری فارس، نشریه «موندو دپورتیوو» اسپانیا خبر داد لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای بارسلونا بعد از قرار گرفتن در لیست فروش از سوی رونالدو کومان این روزها به دنبال تیم جدیدی است.
یوونتوس، اتلتیکو مادرید و آژاکس از مشتریان مهاجم 33 ساله هستند.
اما تازه ترین مشتری را می توان پاری سن ژرمن دانست.
ناصر الخلیفی، مالک قطری باشگاه فرانسوی معتقد است این بازیکن در کنار نیمار، همبازی سابقش در بارسلونا عملکرد خوبی داشته باشد.
پاری سن ژرمن برای جذب این بازیکن وارد عمل شده و می خواهد بعد از قطع همکاری او با بارسلونا او را به خدمت بگیرد.
سوارس 33 ساله با بارسلونا قرارداد دارد ولی می خواهد با رضایت قراردادش را فسخ کند تا به هر تیمی که خواست برود.
سوارس دستمزد بالایی دارد ولی مالکان قطری باشگاه پاری سن ژرمن با آن مشکلی ندارند و حاضر دستمزد نجومی این بازیکن را پرداخت کنند ولی نمی خواهند در ازای جذب این بازیکن 33 ساله به بارسلونا پولی بدهند.
انتهای پیام/