خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توپخانه‌های رژیم صهیونیستی جنوب و مرکز غزه را گلوله‌باران کردند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 11:52
توپخانه‌های رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود جنوب و مرکز نوار غزه را هدف حملات شدید قرار دادند.
غزه،صهيونيستي،رژيم،نوار،تجاوزات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، رژیم صهیونیستی بار دیگر مناطقی در نوار غزه را هدف تجاوز نظامی قرار داد.
بر اساس این گزارش، توپخانه‌های رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود دو برج دیده‌بانی مقاومت فلسطین در جنوب و مرکز نوار غزه را هدف حملات شدید قرار دادند.
منابع محلی تاکید کردند که تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی به سمت دو برج دیده‌بانی در شرق شهرک الفخاری در خان یونس و شرق دیر البلح در مرکز نوار غزه آتش گشودند.
جوانان فلسطینی روز گذشته نیز در ادامه تلاش‌های خود برای واداشتن رژیم صهیونیستی به پایبندی به تفاهمات آرام‌سازی اوضاع در غزه و توقف تجاوزات علیه این باریکه، ده‌ها بالن آتش‌زا را روانه اراضی اشغالی کردند.
آن‌ها گفته‌اند تا زمان توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه و کاهش محاصره دست از ارسال بالن‌های آتش‌زا به سمت اراضی اشغالی برنمی‌دارند.