خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملت فلسطین مصمم به درهم شکستن محاصره غزه است

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 09 شهریور 1399 - 11:19
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در سخنانی تأکید کرد که ملت فلسطین مصمم است تا محاصره نوار غزه را در هم بشکند.
غزه،محاصره،فلسطين،هنيه،ظالمانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد که ما به ادامه تلاش ها برای شکستن محاصره ظالمانه باریکه غزه به تمامی شیوه های ممکن پایبندیم.
رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین عنوان کرده است: تصمیم ما و ملت فلسطین این است که به هر شیوه ممکن محاصره ظالمانه غزه را برچینیم.
اسماعیل هنیه همچنین با اشاره به کارشکنی های تل آویو در مسیر آرام سازی اوضاع در نوار غزه، تصریح کرد که مشکل اصلی رژیم صهیونیستی و سرسختی آن است که نمی خواهد خواسته های عادلانه ملت فلسطین را بپذیرد.
وی از هماهنگ کننده صلح سازمان ملل در خاورمیانه خواست به مسئولیت های خود عمل کرده و از مردم غزه حمایت کند و رژیم صهیونیستی را وادار به پایان دادن به رنج و محنت های مردم تحت محاصره غزه نماید.